Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 103 - Juny 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 41039
05.07.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 103 - Juny 2021

Celebrades les proves puntuables d’Andorra

 

El cap de setmana 18, 19 i 20 de juny es van jugar la 8ª i 9ª prova del Millor jugador de l’Any a Andorra, concretament al Pitch & Putt Xixerella Andorra i al P&P Vall d’Ordino. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Les jornades de divendres i dissabte es van desenvolupar amb normalitat, però el diumenge una tempesta amb pluja abundant, vent i aparell elèctric va fer presència a primera hora del matí i va obligar a aturar la competició durant poc més d'una hora als dos camps, per a poder acabar amb sol novament en un temps típic d'alta muntanya.

Al Pitch & Putt la Xixerella hi van participar 146 jugador/es i per la primera posició va haver-hi un quàdruple empat a 49 cops, entre el David Díaz (Franciac), el Barry Coomber (Gualta), el John Frederick Evans (Sant Cebrià) i el Lluís García (Platja d’Aro), seguits de Manuel Amor (Badalona), el local Toni Armengol (Xixerella) i el Xavier Ponsdomenech (St Cebrià) amb un cop més. La Gloria Ruiz (Badalona) va ser la millor femenina que va fer el par del camp, Evans el millor sènior, l’Alex Fuente (Gualta) va guanyar la categoria handicap absolut amb 45 cops i Carmen Ros (Vallromanes), la categoria handicap sènior i femenina.

Al Pitch & Putt Vall d’Ordino hi van participar 144 jugador/es i el millor resultat el van fer l’Enric Vila (Mas Gurumbau), el Marc Lloret (Platja d’Aro) i el Josep Iglesias (Sant Cebrià) amb 4 cops sota par, seguit d’un empat amb un cop més entre 4 jugadors, Ponsdomenech, Joan Bertran (Hcp1), David Solé (Cambrils) i Amor. El millor resultat entre les femenines el va fer la Marta Farrés (Badalona) amb un cop sota par, seguida de la Pilar Montero (Vallromanes) amb un cop més. El Marc Devesa (Gualta) va guanyar la categoria handicap absolut amb 49 cops, Farrés la femenina i el Jordi Trescasas (Badalona),  i el Josep Cortada (Vallromanes) la handicap sènior amb 53 cops.

Pel que fa  a la classificació general el líder provisional es el lleidatà Joel Girbau amb 359 punts, seguit del Manuel Amor amb 355 i en tercera posició i els mateixos punts el Barry Coomber. Ruiz encapçala la classificació scratch femenina amb 350 punts, seguida de Farrés amb 327 i la Conchi Carballo a la tercera posició amb 311. Joan Bertran ocupa la primera posició a la taula sènior amb 353 punts, seguit de l’Amador Rodríguez (Sant Cebrià) amb 351 i en tercera posició el Miguel Pérez (Vallromanes) amb 329. Devesa encapçala la classificació handicap absoluta amb 378 punts, seguit de Alex Fuente amb 364 i en tercera posició Marc Dalmau (Gualta) amb 360 punts, la líder de la classificació handicap femenina es la Carmen Ros amb 329, seguida de Jane Coomber (Gualta) amb 321 i el Josep Pujol líder de la taula handicap sènior amb 331, i en segona posició el César Montejano (La Garriga) amb 324.

La propera prova puntuable pel Millor Jugador de l’Any ja serà el Campionat de Catalunya Absolut que es jugarà del 2 al 4 de Juliol al Pitch & Putt Sant Cebrià.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC