Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 102 - Maig 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40775
01.06.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 102 - Maig 2021

Quàdruple empat a Castelló i Amor líder

 

Del 7 al 9 de maig es va jugar la 6ª prova del Millor Jugador de l’Any 2021 al P&P Castelló Empuriabrava. Hi van participar 247 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Va ser un cap de setmana amb una temperatura molt estiuenca ideal per la pràctica del Pitch & Putt, la competició es va jugar amb mides catalanes amb una distància màxima de forat de 120 metres. Per la primera posició hi va haver un quàdruple empat a 5 cops sota entre el David Diaz (Franciac), Josep Ribas (La Garriga), Barry Coomber (Gualta) i Jordi Salvà (Franciac), seguit de l’Albert Gironès (Platja d’Aro), l’Oriol Mas (Franciac) i en Berenguer Ortí (Badalona) amb un cop més. La millor femenina va ser la Glòria Ruiz (Badalona) que va fer el par del camp, seguida de la Soraya Lassal (Gualta) amb un cop més, pel que fa als sèniors el millor va ser el jugador local Valentín Llaguno (Castelló) amb 51 cops, seguit del Josep Martínez (Gualta) amb un cop més. La classificació handicap absolut la van guanyar el Martí Artigas i el Marc Dalmau (companys del P&P Gualta)  amb 48 cops, la Jane Coomber (Gualta) guanyava la classificació handicap femení amb 2 cops sota par i LLaguno la sènior.

El líder de la classificació general acumulada es el Manuel Amor (P&P Badalona) amb 298 punts, seguit de Coomber amb 287 i en tercera posició el David Diaz (Franciac) amb 284. Ruiz encapçala la taula de les femenines amb 288 punts, seguida de Marta Farrés (Badalona) amb 259 i en tercera posició la Pilar Montero (Vallromanes) amb 252. L’Amador Rodríguez (Sant Cebrià) ocupa la primera posició entre els sèniors amb 293 punts, seguit de Miguel Perez  (Vallromanes) amb 287 i Francesc Xavier Creus (Hcp1) amb 264. Marc Dalmau, Lídia Garcia (Franciac) i Josep Pujol lideren la classificació handicap absoluta, handicap femení i handicap sènior respectivament.

La propera prova serà els dies 28,29 i 30 de maig al P&p Oller del Mas.

 

Classificació

Àlbum de fotografies


Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC