Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 101 - Abril 2021

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 40565
03.05.2021

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 101 - Abril 2021

Oriol Mas campió de l’Open Catalunya 2021

  

El cap de setmana 10 i 11 d’abril es va jugar la  XIV edició de l’Open Internacional de Catalunya al P&P Platja d’Aro organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Aquesta competició forma part del calendari de la  Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). El campionat era a 36 forats i van participar-hi 138 jugador/es. El divendres va ser jornada d’entrenaments, el dissabte es van jugar 18 forats i diumenge 18 més. Les distàncies i normes a aplicar en la competició son les normes FIPPA que estableixen que es pot jugar amb 3 pals i que la distància màxima d’un forat és de 90 metres per un total de 1.200 metres en el recorregut de 18 forats.

El dissabte a les 9h en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició, va ser un dia gris i plujós, fins que al voltant del migdia es va tenir que aturar la competició i finalment suspendre-la fins diumenge degut a la pluja que va provocar inundació d'alguna zona dels greens i per coherència amb les mesures COVID vigents per evitar que hi hagués una aglomeració de jugadors en un espai. Dissabte molts jugador/es no van poder acabar de jugar els primers 18 forats i el jugador Oriol Mas que si que va poder acabar la volta, anava líder de la classificació de manera provisional amb 7 cops sota par, seguit del Fernando Cano amb un cop més.

Diumenge amb un dia més tranquil meteorològicament parlant es va poder disputar la resta del Campionat. Van jugar els tots/es els jugadors/es que tenien pendent d’acabar la seva primera volta i els que encara l’havien de començar. Finalment no va haver cap resultat millor que el de l’Oriol Mas, però Joel Girbau va poder col.locar-se entre les posicions capdavanteres amb 49 cops. La millor jugadora femenina va ser la Mª Encarnación Robledo que va fer el par del camp.

Al voltant de les 16h de la tarda els jugadors millor classificats començaven a jugar l’ultima i decisiva volts.  El títol estava a l’abast de qualsevol d’ells ja que el nivell de joc era molt alt, només hi havia 3 cops de diferencia entre els 7 primers classificats. Mas anava agafant avantatge, fins que a l’arribar al forat 8 va sumar 2 cops , però tot i així va fer 4 birdies (forats en 2 cops) a la resta del recorregut i va acabar la volta amb un resultat de 3 cops sota par  i un acumulat de 98 cops que li va donar el títol de campió del XIV Open Internacional de Catalunya de Pitch & Putt. En segona posició va quedar Fernando Cano amb 8 cops sota par i en tercera, quarta i cinquena posició i un cop més,  Josep Iglesias, Marc Lloret i Joel Girbau.  Els millor dels sèniors van ser l’Amador Rodríguez i el Frederic Lloret amb 4 cops sota par i les campiones femenines van ser la Mª Encarnación Robledo amb 107 cops i la subcampiona la Conchi Carballo amb 111.

Posteriorment el Víctor Moscatel president de la FIIPA va fer l’entrega de trofeus al campions.


Classificacions

Àlbum de fotos

Reportatge de UFEC.TV

Entrevista a la web de la FIPPA

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC