Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Confinament comarcal abril 2021

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 40427
09.04.2021

Campionats de CatalunyaConfinament comarcal abril 2021

A tots els jugadors i jugadores de la FCPP,


Com ja sabreu es posa en marxa un nou confinament comarcal. Pel que fa a l’activitat esportiva es permet seguir-la desenvolupant com fins ara. Per tant es jugaran totes les competicions de Pitch & Putt previstes i els jugadors i jugadores federades poden seguir anant als camps a entrenar i a jugar.

Us informem que tots aquells jugadors i jugadores federades que vulguin disposar d’un certificat per entrenar o jugar competicions i desplaçar-se a altres comarques per a la practica del nostre esport, podran demanar un certificat a la FCPP via web a pitch.cat, a la secció d’inscripcions online on diu “CERTIFICAT per entrenar i competicions abril 2021”.

Els jugadors i jugadores que s'inscriguin rebran un certificat per email, en un període de poques hores des de la sol·licitud, que els permetrà el desplaçament intercomarcal.

Les condicions en que es poden realitzar els entrenaments i els desplaçaments vinculats als mateixos no depenen de la Federació Catalana de Pitch and Putt i poden variar en funció de les normes que aprovin les administracions competents.

L'adreça d'email d'enviament del certificat corresponent serà a l'adreça d'email indicada a l'apartat de dades personals de la zona personal de la web pitch.cat per tant cal que aquesta dada estigui correctament actualitzada.

Per a les competicions oficials de la FCPP els jugadors que s’hagin inscrit rebran un nou certificat específic entre 2 i 4 dies abans de celebrar-se la prova.

Amb aquests certificats, juntament amb la llicència de federat I el full oficial d’auto responsabilitat es pot anar de casa a un camp de Pitch & Putt i del camp a casa. Cal portar la documentació per si algun cos policial el demana.

Esperem que amb aquestes mesures puguem desenvolupar l’activitat esportiva federativa i de clubs seguint en tot moment el protocol COVID 19 del Pitch & Putt

 

Salutacions,

Secretaria de la FCPP

Barcelona, 9 d’abril de 2021

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC