Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular nº 8/2003 Recordatori de Normatives Pròpies de l'ACPP

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 402
01.04.2003

Circulars ACPPCircular nº 8/2003 Recordatori de Normatives Pròpies de l'ACPP

1.- COL.LOCACIÓ DE LES BANDERES 2.- DESEMPATS 3.- PREFERÈNCIA DE PREMIS EN CONCURSOS
RECORDATORI DE NORMATIVES PROPIES DE L’ACPP

1.- COL.LOCACIÓ DE LES BANDERES

L’acord de la Comissió Esportiva del 19 de setembre de 2001, modifica en part la normativa de la Federació Catalana de Golf. La normativa en quant els concursos de pitch & putt quedarà així:

En els concursos, les banderes es col·locaran, com mínim, a DOS METRES de les vores del green i en una zona on, una bola dropada en qualsevol punt dins d’un cercle d’UN METRE DE RADI al voltant del forat, no rodi i s’aturi, degut a la pendent, a més d’UN ALTRE METRE.

2.- DESEMPATS

L’acord de la Comissió Esportiva del 19 de setembre de 2001, recomana utilitzar la normativa de la Federació Catalana de Golf que estableix el següent:

SCRATCH – Es resol a favor del Handicap de Joc més alt. En cas de continuar l’empat, la suma dels cops en els forats 9, 12, 15, 16 i 17. Si persisteix l’empat, es resoldrà per sorteig.

HANDICAP – Es resol a favor del Handicap de Joc més baix. En cas de continuar l’empat, la suma dels cops en els forats 9, 12, 15, 16, i 17. Si persisteix l’empat, es resoldrà per sorteig.

Malgrat tot, el Reglament d’una determinada competició o concurs, pot establir una normativa diferent per aquest cas en concret.

3.- PREFERÈNCIA DE PREMIS EN CONCURSOS

La Comissió Esportiva en reunió del 19 de setembre de 2001, recomana que, si el torneig és Scratch, el primer premi es doni al guanyador Scratch i, si el torneig és Handicap, el millor premi es doni al guanyador Handicap tal i com es fa normalment en els torneigs de golf. En tot cas, els premis no haurien d’ésser acumulables.

Barcelona, 27 de març de 2003 SECRETARIA DE L’ACPP.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC