Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 97 - Febrer 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 39583
03.03.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 97 - Febrer 2020

Hcp1 Olewer i Vallromanes Femení líders de l’Interclubs Femení

  

El passat dissabte 15 de febrer 168 jugadores de 28 equips diferents van disputar la 2ª prova de l’Interclubs Femení. 13 equips pertanyents a la zona Nord  van jugar al P&P Lloret i 15 de la zona Sud van fer-ho al P&P El Vendrell. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips més matiners començaven a disputar la competició a les 10:00h en punt del matí, eren els més ben classificats de la taula, i la resta sortien a jugar a les 13:30h. La bona temperatura, el sol i la calor van ser els protagonistes per la època de l’any que ens trobem.

La millor parella de la zona Nord, va ser la formada per la Montse Murcia i l’Araceli Muriel (Hcp1 Olewer) que van fer 2 cops sota par, seguides de la parella  Julie Maisongrosse i Sylvie Anne Marqués (Fem Gualta) que van fer un cop més. Pel que fa als equips, el guanyador de la prova va ser Hcp1 Olewer amb 109 cops i unes targetes de joc de 52 i 57 cops, seguides de l’equip local G. Lloret Swing Factory que va fer 112 cops i en tercer, quart i cinquè lloc i 113 cops va quedar, Franciac Verd, Hcp1 Mineres i Fem Gualta. Encapçala la classificació general Hcp1 Olewer amb 190 punts, seguit de Hcp1 Mineres amb 172 i en tercera i quarta posició i 144 punts, Franciac Verd i Fem Gualta, que es líder de la classificació handicap amb 170 punts.

Pel que fa a la zona Sud, les millors jugadores van ser la Sofia Ferrer i l’Anna Constans (Noies de Can Rafel) i la Maria Caila i la Monica Riera (P&P Vallromanes) que van fer 3 cops sota par, seguides d’un quíntuple empat entre les locals Mercedes Marco i Ana Maria Ahumada (P&P Vendrell), Carmen Lacalle i Andrea Nuñez (Portal del Roc), Dolores Alcazar i Cristina Soler (Portal del Roc), Montse Artigas i Conchi Carballo (P&P Vallromanes) i Pilar Montero i Encarna García (Vallromanes). Vallromanes Femení va guanyar la prova amb un total de 103 cops i unes targes de joc de 51 i 52 cops, seguit de Portal del Roc amb 104 cops i Noies de Can Rafel i Pitch & Putt G. El Vendrell amb 109 cops cada un. L’equip líder de la classificació general es Vallromanes Femení amb 190 punts, seguit de Poral del Roc amb els mateixos punts i en tercera posició Green Team Urgell amb 144 punts. Portal del Roc va líder de la classificació handicap amb 180 punts.

La propera cita serà el dia 8 de març al Pitch & Putt Franciac i al P&P Lleida.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC