Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 96 - Gener 2020

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 39359
06.02.2020

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 96 - Gener 2020

En marxa l’Interclubs 2020

 

El cap de setmana 18 i 19 de gener es va disputar la 1ª prova de la XXVI edició del  Campionat de Catalunya per Equips FCPP – Interclubs ACPP, a diferents seus d’arreu de Catalunya, Gualta, Bellpuig (Lleida), Sant Cebrià (St, Cebrià de Vallalta), Roc 3 (Sta Coloma de Cervelló), Platja d’Aro, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), El Vendrell i Castelló.

L’interclubs es una competició per equips on hi participen 8 jugadors per equip, 4 que juguen modalitat individual i dues parelles que juguen sota la modalitat fourball (cada jugador juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat). El resultat final és la suma de les 3 millors targes individuals i la millor parella. Està dividit en 4 divisions i dues zones de joc, l’Est i l’Oest, excepte la 4ª divisió que hi ha 3 zones la Nord, 4ª centre Sud G1 i la 4ª Centre Sud G2. Aquest any hi participen 142 equips i més de 1136 jugadors/es.

Els equips de la màxima categoria van jugar la jornada de dissabte al Pitch & Put Gualta, prop de Torroella de Montgrí (Girona). El millor jugador individual va ser el David Mur (P&P Can Cuyàs) que va fer 49 cops, seguit del local Josep Portell (Gualta Casabegur) amb un cop més. Pel que a les parelles va haver un quàdruple empat per la 1era posició amb 6 cops sota par entre, Lluís Mauri / Philip Michael Bramall (Gualta Casabegur), Ramón Jardí / Blai Jofre (Lleida Cargols), Jose Manuel Pascual / Nil Peiró (Xerinola Tennis Mora) i Jose Santos / Pedro Samblas ( Gualta Costa Brava Plus). I pel que fa els equips va guanyar l’equip Gualta Casabegur amb un total de 202 cops, seguit de Xerinola Hcp1 amb 206 i en tercera posició també l’equip local Gualta Costa Brava Plus amb 208.

A la jornada de diumenge havien d’haver jugat 88 equips i més de 525 jugadors corresponents a la 2ª i 4ª divisió, però finalment no van poder disputar la prova, degut a la mala previsió meteorològica i les recomanacions de protecció civil. La nova data serà el 7 de març

La propera prova serà el cap de setmana 8 i 9 de febrer a Portal del Roc, El Vendrell, Castelló, Costa Daurada, Sant Cebrià, Hcp1 i Gualta.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC