Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 89 - Maig 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37528
30.05.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 89 - Maig 2019

Hcp1 Olewer i Portal del Roc guanyen

la Fase Regular de l’Interclubs Femení

 

El diumenge 12 de maig es va disputar la 5ena i penúltima prova de l’Interclubs Femení al P&P Peralada per les jugadores de la zona Nord i al P&P Can Rafel (Cervelló) les jugadores de la zona Sud. Va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt.

Aquesta ha estat la última prova de la fase Regular, fins al moment s’han diferenciat dues zones de joc la Nord i la Sud, aquest any 2019 a la zona Nord han participat 14 equips  i 12 a la zona Sud. La propera prova es jugarà en zona única i hi participaran els 24 millors equips entre les dues zones. Serà la última i decisiva prova on sabrem en nom de l’equip campió d’aquest any 2019.

Les 84 jugadores de la zona Nord van jugar al P&P Peralada, l’estat del camp i la temperatura eren bones per la pràctica del Pitch & Putt però l’inconvenient va ser la forta tramuntana que bufava des de primera hora del matí que dificultava molt el joc.  Pel que fa a la classificació de les parelles va haver un quàdruple empat per la primera posició amb el par del camp, entre la Mª Encarnación Robledo / Visitación Lopez (Mas Nou), la Marta Mota / Pepi Moré, la Patricia Maurey / Lourdes Hernandez (totes companyes de l’equip Franciac Blau) i la Laura Sanchez / Mercè Grau (Hcp 1 Olewer), en segona posició van quedar la parella local Antonia Contreras / Pilar Serra amb un cop més. Entre els equips, el guanyador de la prova va ser l’equip gironí Franciac Blau amb 108 cops, seguit de P&P Mas Nou de Platja d’Aro amb 112  i Hcp1 Olewer i Pitch & Putt Peralada amb 113. La classificació general de la fase Regular l’ha guanyat Hcp1 Olewer amb 450 punts, seguit de Franciac Blau amb 440 i el Pitch & Putt Peralada amb 382. L’equip de G. Lloret Swing Factory ha estat el guanyador de la categoria handicap amb un total de 424 punts i ha guanyat 3 de les 5 proves disputades.

Al Pitch & Putt Can Rafel van participar-hi 72 jugadores, la millor parella va ser la Marilyn Holmes / Mònica Riera (P&P Vallromanes) que van fer 5 cops sota par, seguides de la Dolores Alcazar / Yolanda Vazquez amb 50 cops  i la Carmen Lacalle / Andrea Nuñez amb un cop més, totes companyes de l’equip de Portal del Roc. Vallromanes Femení va guanyar la prova amb 101 cops, els mateixos que Portal del Roc que va quedar en 2ona posició i Pitch & Putt G. El Vendrell Ladies va ocupar la 3era posició amb 107 cops. Portal del Roc de Vilanova i la Geltrú va guanya la fase Regular de la zona Sud amb un total de 450 punts, seguit de Vallromanes Femení amb 436 i Green Team queda tercer amb 406 punts. Cal dir que Portal del Roc també ha guanyat la categoria handicap.

La fase final on participaran 72 jugadores serà el dissabte 8 de juny al Pitch & Putt Bellpuig.


Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC