Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 88 - Abril 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37309
06.05.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 88 - Abril 2019

Josep Iglesias i Javier Gamero guanyen el

 Campionat de Catalunya Doble FCPP 2019

  

Del 3 al 5 de maig es va disputar la XXVII edició del Campionat de Catalunya Dobles FCPP al Pitch & Putt El Vendrell. Hi van participar 284 jugador/es hi va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

La competició era a 54 forats, els primers 18 cada parella podia escollir dia de joc entre divendres o dissabte, es jugava sota la modalitat fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat) i mides catalanes, les mides del forats van entre 40 i 120 metres de distància i es poden portar fins a 6 ferros i el putter. Els últims 36 forats es van jugar sota la modalitat foursome la més complicada, on cada jugador fa un cop alternatiu. Només podien accedir a jugar la segona part del campionat les millors 54 parelles, i havien de passar un tall que va quedar en 53 cops.

La climatologia durant tot el campionat va ser molt variable, divendres pluja, dissabte temperatura de primavera sol i calor i diumenge sol i vent. Un cop jugada la primera volta de la competició la millor parella va ser el Josep Iglesias i el Javier Gamero (CE Callejeros) que van fer un gran resultat 9 cops sota par, gràcies al hole in one (forat en 1 cop) que va fer Iglesias al forat 15,  seguits dels jugadors locals Enrique Playan - Antonio Hernandez i Asensio Mateo - Juan Carlos Robles (P&P El Vallès) amb un cop més i per la 4arta i 5ena posició també va haver un empat a 47 cops entre el Sergio Gonzalez (Xerinola -Tennis Mora) - Adrian Sanchez (Badalona) i el Carlos Vilardell -  Manuel Amor (Badalona).

Diumenge a les 9:30h del matí es va donar el tret de sortida a la 2ona volta de la competició, els resultat estaven molt ajustats entre les parelles de la part alta de la taula i encara  quedaven per jugar 36 forats. Cal destacar que al tee 2 hi havia 3 parelles campiones d’aquesta mateixa competició d’ anteriors edicions Amor i Vilardell al 2018, Gonzalez i Sanchez 2012 i 2013 i Jordi Serra i Daniel Gimenez 2011, 2014 i 2015 components de l’equip Xerinola Tennis Mora. El millor resultat el van fer Jordi Panes (El Vallès) i Juan Luis Sanchez (Vallromanes) i l’Enric Sanz i el Jaume Vidal (Xerinola Tennis Mora) amb 5 cops sota par. Amb aquest resultat Sanchez  i Panes pujaven de la 10ena posició  i es situaven líders de la classificació general amb un total de 98 cops, seguits de Amor i Vilardell i Iglesias i Gamero amb 100 cops.

Faltaven per jugar  18 forats i estava tot per decidir perquè l’avantatge era només de 3 cops entre les 5 primeres parelles.  Sanchez i Panés líders, tenien un joc ferm i segur i semblava que ho tenien tot cara, però a l’arribar al forat 13 van fer un mal cop de sortida i la bola va anar a fora límits, van un segon cop i la bola va anar a l’aigua. En aquell moment perdien tota l’avantatge que duien. Al forat 14 arribaven empatats Sanchez - Panes i Iglesias – Gamero. La parella Iglesias –Gamero, va fer un grandíssim cop de sortida i van fer un forat en 1 que els hi va donar una avantatge de 2 cops, al forat 15 van poder restar un altre cop fent un birdie (forat en 2 cops) que els va conduir a aixecar el títol de Campions de Catalunya Doble FCPP 2019 amb un total de 153 cops. La classificació final va quedar de la següent manera:


Campions Josep Iglesias / Javier Gamero 153 cops

Subcampions: Sergio Gonzalez / Adrian Sanchez 155 cops

3er classificats: Ricard Diaz / Joan Manel Crespo 156 cops

4arts Classificats: Juan Luis Sanchez / Jordi Panés 156 cops

5ens Classificats: Marc Fortuny / Pedro Jose Aranda 157 cops

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus al guanyadors.

 

  

Classificacions

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC