Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 88 - Abril 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 37306
06.05.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 88 - Abril 2019

Gualta Plus Costa Brava guanya i Franciac segueix líder

 

El cap de setmana del 6 al 7 d’abril es va disputar la 4ª prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP a diferents seus d’arreu de Catalunya La Figuerola (Vandellós – Tarragona), Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), Fornells, Canal Olímpic (Castelldefels), Peralada, Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Badalona i Mas Nou (Platja d’Aro). Va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Els equips de la màxima categoria van jugar al P&P La Figuerola hi van participar 18 equips i 144 jugador/es que venien de diferents punts de Catalunya. El millor resultat individual el va fer el gironí Jordi Garcia (Franciac) amb 4 cops sota par, seguit del José Sánchez (Gualta Plus Costa Brava) amb un cop més i per la 3era posició va haver un empat entre 5 jugadors a 54 cops entre Carlos Vilardell (Badalona), David Solé (Cambrils), Fernando Cano (Gualta Plus Costa Brava), Toni Enciso (GestNowplayers Cantera Badalona) i Manuel Amor (Badalona). Pel que fa a les parelles va haver un empat per la primera posició a 49 cops entre el Marçal Moré i el Marc García i l’Emili Sanmartin i el Jordi Salva tots companys d’equip de Franciac, i l’Enric Sanz i el Daniel Gimenez (Xerinola Tennis Mora). La classificació per equips la va guanyar l’equip de Gualta Plus Costa Brava  amb un total de 213 cops i unes targetes de joc de 53, 54 i 55 cops les individuals i 51 cops la tarja de parelles, seguits de Franciac amb 214 i P&P Badalona amb 216. La classificació general està liderada per l’equip de Franciac amb 334 punts, seguit de Xerinola Hcp1 amb 274 i en 3era posició Gualta Plus Costa Brava amb 259.

Els equips líders de la resta de divisions son: 2ª divisió Est Serrallonga, 2ª divisió Oest: Pitch & Putt G. El Vendrell, 3ª divisió Est: Golf La Garriga P&P, 3ª divisió Oest: Los Irreductibles, 4ª divisió Nord: Volcànics de Peralada, 4ª divisió Centre G-1: Pitch & Putt Sant Cugat B iª divisió Centre G-2: The Golf Trotters.

La propera prova serà els dies 18 i 19 de maig a Can Rafel (Cervelló), Lleida, Franciac, Cambrils, Sant Cebrià, El Vallès, Can Cuyàs i Castelló.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC