Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 85 - Gener 2019

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36552
30.01.2019

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 85 - Gener 2019

Callejeros - Pitch & Putt Montseny guanya la 1era prova de

l’Interclubs 2019

 

El cap de setmana 26 i 27 de gener es va disputar la 1era prova de la XXV edició del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya: Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Platja d’Aro, El Vendrell, Castelló, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Hcp 1 (Sant Vicenç de Montalt), Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta) i Lloret.

Aquest any participen a la competició 138 equips i més de 1100 jugador/es. El campionat de Catalunya per Equips- Interclubs 2019 és una competició per equips on hi participen 8 jugadors per equip, 4 que juguen modalitat individual i dues parelles que juguen sota la modalitat fourball (cada jugador juga la seva bola i comptabilitza el millor resultat). El resultat final és la suma de les 3 millors targes individuals i la millor parella. Està dividit en 4 divisions i dues zones de joc cada una l’Est i l’Oest, excepte la 4ª divisió que hi ha 3 zones la Nord, 4ª centre Sud G1 i la 4ª Centre Sud G2.

Els jugador/es de màxima categoria van jugar al Pitch & Putt Roc 3, el millor resultat individual el van fer el Josep Iglesias (Callejeros – P&P Montseny) i el lleidatà Joel Girbau (La Trattoria Urgell) amb 5 cops sota par, seguits d’un triple empat a 50 cops entre el Jordi Garcia (Franciac) i el locals Antonio García i David Riera. Pel que fa a les parelles la millor va ser la formada pel Pep Anglés i l’Eduard Viñolas (Callejeros P&P Montseny) amb un gran resultat de 10 cops sota par, seguits de Miguel Pérez i Grego López (Vallromanes) i els locals Teodoro Febrero i Antonio Mateo amb un cop més.

La classificació per equips l’encapçala Callejeros Pitch & Putt Montseny amb 100 punts, seguits de Roc 3 amb 90 i en tercera posició Gualta Plus Costa Brava amb 80.

Pel que fa a la resta de divisions els líders son 2ª divisió Est: Casper, 2ª divisió Oest: Pitch & Putt  G. Vendrell, 3ª divisió Est: Castelló, 3ª divisió Oest: Penedès Instat Assessors, 4ª divisió Nord: Golf Lloret P&P, 4ª divisió Centre G1: Amics de Sant Cebrià i 4ª divisió Centre G2: The Golf Trotters.

La propera prova serà els dies 16 i 17 de febrer a Sant Cebrià, La Figuerola, Teià, El Vendrell, La Garriga, Gualta, Roc 3 i El Montseny.


Classificacions

Àlbum de fotos

 

Nota de Premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC