Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 84 - Desembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36378
27.12.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 84 - Desembre 2018

El Pitch & Putt solidari amb Càritas i amb la Marató de TV3

 

El passat 9 de desembre es va disputar com cada any  el Torneig Benèfic de Pitch & Putt que es fa cada any en aquestes dates, una part de la inscripció va destinada a Càritas i l’altra a la Marató de TV3 que aquest anys està dedicada al càncer.

Un total de 971  jugador/es i 21 camps de Pitch & Putt de tot Catalunya, van voler aportar el seu granet de sorra a una bona causa.  En total es va aconseguir un donatiu de 9710 euros.

Els camps on es va celebrar la competició van ser: Roc 3, Mas Pagès, Hcp1, Mas Gurumbau, Lloret, Tennis Mora, Franciac, Gualta, Castelló, Platja d’Aro, Badalona, Bellpuig, Vallromanes, Lleida, La Garriga, Sant Cebrià, Cambrils, Can Rafel, El Vallès, Portal del Roc i El  Vendrell.

La competició  va ser per parelles i es va jugar sota la modalitat fourball stableford i posteriorment es va fer l’entrega de les medalles als campions i un petits piscolabis per tots els participants.


Fotografia dels participants a diferents camps

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC