Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36144
27.11.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Amador Rodriguez i John Evans guanyen l’ International Pairs 2018

 

El cap de setmana 13 i 14 d’octubre es va jugar l’International Pairs al Pitch & Putt Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta). Hi van participar 142 jugadors de diferents nacionalitats holandesos, irlandesos, bascos, andorrans i catalans. La competició era per parelles i es disputava a 54 forats. Es jugaven tres modalitats de joc, la greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador), la foursome la més complicada i exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador) i la fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat). Aquesta competició està dins el calendari de la  Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA).

El divendres va ser jornada d’entrenaments i el dissabte al matí es va donar el tret de sortida a la primera volta de la competició la Greensome. El millor resultat el van fer els locals Amador Rodriguez i John Frederick Evans amb un gran de resultat de 41 cops, seguit de Josep Iglesias i el Marçal Moré amb 3 cops més. De cara al migdia després que els jugadors agafessin forces s’iniciava la 2ona volta del campionat, es va jugar sota la modalitat  foursome la més dificil de totes, els millors van ser els badalonins Carlos Vilardell i Manuel Amor que van fer 45 cops, seguits d’un triple empat a 48 cops entre Rodriguez i Evans, Xavier Ponsdomemech i Jose López i els joves Ivan Ponsdomènech i Alex Albinyana. Al final de la primera jornada del campionat els líders de la classificació general eren Rodriguez i Evans amb 89 cops, seguits de Ponsdomènech i Lopez amb 93 i Ponsdomèmech i Albinyana amb 94.

El diumenge a les 9 de matí s’iniciava la 3era i definitiva volta de la competició, les parelles situades a la part alta de la taula sortien a jugar al voltant de les 11:30 i es va jugar la modalitat fourball. Rodriguez i Evans van tornar a fer una grandíssim resultat de 14 cops sota par, que els va situar al capdavant de la classificació i es van proclamar Campions del International Pairs 2018 amb un total de 129 cops, seguits del Kieran Earls i Tom Hanley amb 138, Carlos Vilardell i Manuel Amor amb 140 cops i amb els mateixos cops els joves Ponsdomemech i Albinyana i a la 5ena posició Fidel Soler i Sergi Arisa amb 141.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus al tots els guanyadors.


Classificació

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC