Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36141
27.11.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Xerinola guanya la Copa Catalunya Trofeu Solius 2018

 

El cap de setmana 20 i 21 d’octubre es va disputar 14ª edició de la Copa Catalunya Trofeu Solius al P&P Platja d’Aro amb els 8 equips millors classificats de 1ª divisió de l’Interclubs 2018. Els equips van ser Xerinola Tennis Mora, P&P Badalona, Franciac, Vallromanes A, Gualta Grup Escrivà Interiors, Team Hcp1, Gualta CasaBegur i Gestnowplayers Cantera Badalona.

La competició és en format matxplay, vol dir que es juga per forats i no per cops i sota la normativa EPPA. Les distàncies dels forats van des dels 40 fins els 90 metres. Al ser un campionat per equips es combinaven dues modalitat de joc l’individual i la foursome (per parelles), on cada jugador de la parella fa un cop alternatiu.

El dissabte a les 9.30h del matí s’iniciava la primera ronda de la competició, al jugar-se per forats i no per cops, van començar haver-hi les primeres sorpreses, Gualta CasaBegur eliminava al P&P Badalona subcampió de l’Interclubs 2018 i per tant es quedava sense opcions de guanyar el títol. La resta d’equips que van passar ronda i lluitaven pel títol de campions van ser Xerinola Tennis Mora, Gualta Grup Escrivà Interiors, Franciac i Gualta CasaBegur, la resta d’equips jugaven per guanyar-se un lloc de la 5ena i a la 8ena posició.

El diumenge a les 9.30h de matí s’iniciaven els enfrontaments per definir qui serien els equips que passaven a disputar la desitjada final. Els gironins Gualta CasaBegur eliminaven per sorpresa a Franciac que és l’equip que més vegades ha guanyat aquest Campionat, 5 en total 2017, 2016, 2015, 2011 i 2005. I Xerinola Tennis Mora guanyava a Gualta Grup Escrivà Interiors.

La final entre Xerinola Tennis Mora i Gualta CasaBegur va estar molt ajustada en tot moment fins al punt que van acabar empatats i el campió es va haver de decidir a mort sobtada,  finalment el títol de campió es va decantar cap a l’equip de Sant Andreu de Llavaneres Xerinola Tennis Mora. Cal recordar que fa poques setmanes aquest equip es va proclamar campió de l’Interclubs 2018.

El components de l’equip van ser Jordi Serra, Rafael Ramos, Sergio González, Jaume Vidal, Jose Manuel Pascual, Enric Sanz, Nil Peiró, Daniel Giménez i Juan Ramos.

La classificació final va quedar de la següent manera: Campió: Xerinola Tennis Mora, Subcampió: Gualta Casa Begur, 3er: Gualta Grup Escrivà Interiors, 4- Franciac, 5- P&P Badalona, 6- Vallromanes A, 7- Gestnowplayers Cantera Badalona i 8- Team hcp1.

A la vegada es va jugar també la Copa Catalunya de 2ª divisió al Pitch & Putt Franciac i l’equip guanyador va ser P&P Cambrils i la Copa Catalunya de 3ª i 4ª divisió es va disputar al P&P Mas Gurumbau i l’equip Guanyador va ser Canal Olímpic Superior Autos.

 

Classificació de la prova

Àlbum d’imtages

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC