Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 36135
27.11.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 83 - Novembre 2018

Quàdruple empat al  Rànquing Doble de Fornells


Del 2 al 4 de novembre es va jugar la 1ª prova del Rànquing Doble FCPP al P&P Fornells (Fornells de la Selva). Hi van participar 368 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Aquesta era  la primera de les quatre proves que formen el Rànquing Doble, competició per parelles que es juga sota la modalitat Fourball Medalplay i comptabilitzen els tres millors resultats de quatre proves.

Els jugadors podien escollir jugar entre divendres 2, dissabte 3 ó diumenge 4. Després de la primera jornada de competició el millor resultat el van fer Sergi Sanchez / Antonio García (CE Olimpvs), Sergio Gonzalez (Tennis Mora) / Adrián Sanchez (Badalona) i Eric Puig / Oriol Mas (Franciac) tots van fer un gran resultat de 9 cops sota par. Entre dissabte i diumenge només una parella va poder igualar el resultat de 45 cops, van ser el Xavier Lopez (Teià) i Juan Carlos Martínez (Badalona). En segona posició i un cop més també va haver un empat entre 5 parelles Cantó / Peraferrer (Franciac), Girbau / Esmatges (Urgell), Serra / Gimenez (Tennis Mora), Sanz / Vidal (Tennis Mora), Bella (Badalona) / Olmos (El Vallès).  El nivell de joc va ser altíssim durant les 3 jornades de la competició, 104 parelles van jugar per sota el par del camp.

Pel que fa a la categoria handicap els guanyadors de la prova van ser Oscar Moles i Hector Gutierrez i el Jordi Heras i Jordi Barris,  que tots van fer 8 cops sota par i amb un cop més el Cassià Ruiz i l’Avelí Garcia (Quimriera.com).

La propera prova serà els dies 16, 17 i 18 de novembre al P&P Montseny.

 

Classificació de la prova

Àlbum d’imtages


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC