Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 82 - Setembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35743
03.10.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 82 - Setembre 2018

Alex Albinyana Torné  campió de l’Open d’Andorra 2018

El cap de setmana 22 i 23 de setembre es va jugar el VII Open Internacional d’Andorra al Pitch & Putt Xixerella. Hi van participar 69 jugador/es de diferents nacionalitats i la competició va ser a 54 forats. El dissabte es jugaven 36 forats i el diumenge els 18 restants. Aquesta competició forma part del calendari de la  Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). Les distàncies eren sota la normativa internacional que estableixen que es pot jugar amb 3 pals i que la distància màxima d’un forat és de 90 metres per un total de 1.200 metres en el recorregut de 18 forats.

A primera hora del dissabte es va donar el tret de sortida a la competició. Un cop jugats el primers 18 forats va haver un empat a 53 cops entre 5 jugadors l’andorrà Gonzalo Mendoza, l’Alex Albinyana (Catalunya), el Toni Armengol (Andorra),  Yann Le Tallec (Francia) i el Guillem Escabrós (Andorra). Al voltant del migdia es va jugar la segona volta de la competició.

El jove català Alex Albinyana de només 13 anys d’edat encapçalava la classificació general del dissabte  amb un acumulat de 104 cops, seguit del Josep Martínez (Catalunya) amb un cop mes i en tercera posició l’andorrà Ricard Morat i el francés Yann Le Tallec amb 3 cops més.

Diumenge es van  jugar els últims i decisius 18 forats. A primera hora s’iniciava la 3era volta de la competició els jugadors classificats a la part baixa de la taula sortien a jugar a primera hora i els líders de la classificació general sortien posteriorment. L’ Alex Albinyana va fer un resultat d’un cop sobre par, que el va conduir a aixecar el títol de campió de la VII edició de l’Open d’Andorra 2018 amb un total acumulat de 157 cops, seguit del Toni Armengol,  Ricard Morat i Josep Martínez tots amb 161 cops. Cal destacar el gran joc d’Albinyana en els darrers mesos en competicions internacionals ja que va ser sotscamìó per equips amb Catalunya a l’Europeu del juny a Urduña al País Basc, posteriorment va jugar la Challenge Cup a Irlanda amb la selecció catalana juvenil i ara suma la victòria en el seu primer Open europeu.

Pel que fa  a la classificació femenina la Campiona va ser la Gloria Ruiz (Catalunya) amb 174 cops, seguida de l’Herma Kleinlugtenbeld  amb 176 i en tercera posició Soraya Lassal (Catalana) amb 193. Armengol va guanyar la classificació sènior, seguit de Jordi Serra (Catalunya) amb 162 i Joan Valls (Andorra) va ocupar la tercera posició amb 166 cops.

Posteriorment es va fer la festa de cloenda i l’entrega de trofeus a tots els guanyadors.


Classificació

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC