Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La Challenge Irlanda vs Catalunya el 28 d’agost

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 35430
21.08.2018

FIPPALa Challenge Irlanda vs Catalunya el 28 d’agost

La Challenge Irlanda vs Catalunya el 28 d’agost al Seapoint Pitch and Putt d'Irlanda

La Challenge Irlanda vs Catalunya el 28 d’agost



El 28 d’agost es jugarà a Irlanda la VII Challenge Cup de pitch and putt entre Irlanda i Catalunya. En concret es jugarà al camp del Seapoint Pitch and Putt. Serà el mateix camp on es jugui l’Open d’Irlanda 2018 el cap de setmana anterior.


L’impulsor de la competició va ser en Martin Whitelaw, que després d'haver posat en marxa el camp de Solius, el primer camp de pitch and putt a Catalunya i de  fundar l'Associació Pitch and Putt de Catalunya a principis dels 90, va decidir crear la primera competició internacional de pitch and putt a Catalunya on jugaria la nostra selecció. Martin Whitelaw es va apropar a la Unió Irlandesa de Pitch and Putt ( PPUI), que era l’associació de pitch and putt més antiga i amb més experiència en l’organització del nostre esport, amb l’objectiu de fomentar la competició internacional. Irlanda va visitar Solius el 1997 per jugar contra Catalunya. Aquesta trobada va obrir el camí per a la formació de l'EPPA i finalment FIPPA i la inauguració dels campionats internacionals. Els partits internacionals de la Challenge Cup entre Catalunya i Irlanda s’han jugat en 6 edicions.


Els resultats han estat marcats per les 4 victòries d’Irlanda i les 2 victòries de Catalunya, el 2008 a Platja d’Aro i el 2014 a Lloret. La victòria del 2008 va ser el primer triomf de Catalunya en un enfrontament directe amb Irlanda.


En l’enfrontament d’aquest any participaran per equip 6 dones i 6 joves menors de 16 anys. Recordem que en la darrera Challenge Cup jugada a Lloret el 2014 ja van participar dones i joves. Mai fins ara Catalunya ha guanyat a l’amfitriona en un camp irlandès i Irlanda ha guanyat dues vegades en camps catalans.


La sortida de Barcelona serà el dia 27, el 27 per la tarda s’entrenarà el camp, el 28 serà la competició i el 29 es tornarà a Barcelona. 


La selecció catalana femenina estarà formada per Pilar Montero, Abby Nachshon, Marta Farres, Marta Trillo, Marta Cucurull i Gloria Ruiz.


La selecció catalana juvenil estarà formada per Alex Albinyana, Ivan Ponsdomenech, Erik Jurri, Joan Panisello, Pau Andrés i Dario Silva

 


Molta sort nois i noies!!

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC