Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 80 - Juny 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35064
28.06.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 80 - Juny 2018

L'equip de la zona Oest guanya el II Matx Juvenil 2018

   

El passat diumenge 17 de juny es va disputar el II Matx Juvenil Est vs Oest al Pitch & Putt Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat) i van participar 36 jugador/es. Els equips el composaven els 18 millors classificats del Rànquing Juvenil de cada zona. El format de la competició va ser Matxplay per equips, modalitat que es juga per forats i no per cops. Es van jugar  les dues modalitats de joc l’individual i la de parelles fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat).

A les 9 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la competició i hi havia 14 punts en joc a cada volta, 10 per individuals i  4 per parelles. La primera volta de la competició es va decantar a favor dels jugadors de l’Oest. Després de que els participants agafessin forces al voltant de les 12 del migdia amb una forta calor, s’iniciava  la 2ª volta de la competició que també es va a tornar a decantar cap a la mateixa zona. Els jugadors de l’Oest es van proclamar Campions del II Enfrontament Juvenil Est vs Oest. L’edició 2017 la va guanyar l’equip de l’Est.

Els jugador/es de l’equip campió van ser: Dario Silva, Joan Panisello, Pau Sanchez, Lluís Palomo, Daniel Solavera, Alexandra Vidal, Adrià Prat, Eduard Domenech, Eduard Pacheco,, Genis Alvarez, Alejandro Pacheco, David Mur, Carolina Solavera, Adrià Gil, Berta Nadal, Martina Nadal, Alex Albinyana i Sergi Claramunt.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC