Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35063
28.06.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 80 - Juny 2018

Daniel Giménez guanya a Teià

Del 15 al 17 de juny es va jugar la 2ª prova del Rànquing FCPP al Pitch & Putt Teià, hi van participar 214 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt. Els jugador/es podien escollir jugar entre divendres, dissabte o diumenge.

El divendres a les 16h s’iniciava la competició, el millor jugador de la jornada va ser Jorge Olmos (P&P El Vallès) que va fer 5 cops sota par, seguit d’un doble empat a 50 cops entre els jugadors Jordi Saborit (Vallromanes) i Josep Iglesias (Callejeros CE). El dissabte hi van participar 75 jugadors més, però cap va millorar el resultat de Olmos, el local Xavier Lopez  i en Jaume Vidal (Tennis Mora) s’hi van apropar amb 50 cops. La resta de jugadors van disputar el Rànquing diumenge, només va haver-hi un que va millorar el resultat, va ser el Dani Gimenez (Tennis Mora) que va fer 47 cops 7 forats en 2 cops, i la resta en 3 i amb aquest resultat Giménez va guanyar la 2ª prova del Rànquing FCPP. La millor femenina va ser la Pilar Montero (Vallromanes) amb 56 cops, Carles Torrus (Hcp1) el millor sènior amb 3 cops sota par, l’Albert Garriga va guanyar la categoria handicap absolut  amb 5 cops sota par i Juan Manuel Chucharero (P&P Platja D’Aro) la categoria handicap sènior amb 51 cops.

Pel que fa a la classificació general lidera la taula Olmos amb 116 punts, seguit del Dani Gimenez amb 107 i el Jaume Vidal amb 102. Montero és líder de la classificació femenina amb 111 punts, seguida de la lleidatana Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 88, Amador Rodriguez (Sant Cebrià) encapçala la classificació Sènior Scratch amb 105, seguit de Torrus amb 104. El líder de la classificació handicap Absoluta es Juan Manuel Cucharero amb 97 punts.

La propera prova serà els dies 6, 7 i 8 de juliol al Pitch & Putt Tennis Mora.