Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 79 - Maig 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34833
30.05.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 79 - Maig 2018

Manuel Amor i Carlos Vilardell campions de Catalunya dobles 2018

 

Del 4 al 6 de  maig es va jugar la XVI edició del Campionat de Catalunya Dobles al Pitch & Putt Castelló Empuriabrava. Hi  van participar 292 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

La competició es va jugar a 54 forats, els primers 18 cada parella podia escollir jugar entre divendres o dissabte i es va jugar sota la modalitat fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat) i mides catalanes les mides del forats van entre 40 i 120 metres de distància i es poden portar fins a 6 ferros i el putter. Per accedir als 36 forats restants s’havia de passar un tall que va quedar a 1 cop sota par.

El camp estava en perfecte estat i durant la primera jornada de la competició la protagonista va ser la tramuntana que bufava amb força. El millor resultat del divendres el van fer el Pep O’callaghan (Fora Límits CE) i el Berenguer Ortí  (Badalona) i els badalonins Carlos Vilardell i Manel Amor (P&P Badalona) que van fer un gran resultat de 8 cops sota par. El dissabte encara havien de jugar mes de 150 jugadors, finalment van haver 3 parelles més que van igualar els 46 cops de la jornada del divendres, van ser el Jordi Serra i el Daniel Gimenez, l’Enric Sanz i el Jaume Vidal tots quatre companys del Xerinola Tennis Mora de Sant Andreu de Llavaneres i els germans Marc i Jordi Garcia (Franciac).

Només 54 parelles podien jugar la 2ona part del campionat, faltaven per disputar 36 forats sota la modalitat foursome, la més exigent de totes i es juga fent un cop alternatiu cada jugador.

El diumenge a les 9h del matí es va donar el tret de sortida a la 2ª volta de la competició. Durant el matí la climatologia va ser molt variable amb pluja, sol i calor. Per la primera posició va haver un quàdruple empat a 50 cops entre Angel Martínez i Daniel Rius (Montgros G.), Carlos Vilardell i Manuel Amor, Adrian Sanchez (Badalona) y Sergio Gonzalez (Tennis Mora) i Xavier Creus i Rafael Ramos (HCP1). Els líders provisionals de la classificació general desprès de disputar-se 36 forats eren Amor i Vilardell amb 96 cops, Gimenez i Serra amb 98 i O’Callaghan i Ortí amb un cop més.

Després que els jugadors agafessin forces al voltant de les 13:30h del migdia es va disputar l’ultima i decisiva volta de la competició, els líders Amor - Vilardell i Gimenez – Serra duien un resultat força igualtat, fins que a l’arribar al forat 17 els badalonins Amor i Vilardell van fer un birdie. Al tee del 18 l’avantatge era de dos cops a favor dels badalonins. Amor va fer un cop de sortida i va deixar la bola a green, van assegurar-se de fer un par i així emportar-se el títol de Campions de Catalunya Doble 2018 amb un total de 148 cops. Cal recordar que Manuel Amor va ser el millor jugador FCPP de l’any 2017 i Carlos Vilardell el Campió del Campionat de Catalunya Matxplay 2017


La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions: Manuel Amor i Carlos Vilardell amb 148 cops

Subcampions: Jordi Serra i Daniel Gimenez amb 150 cops

3ers Classificats: Josep Gurillo i Ricard Diaz amb 154 cops

4arts classificats: Rafel Ramos i Francesc Xavuier Creus amb 156

5ens classificats: marc Garcia i Jordi Garcia amb 156 cops.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link al web del Diari SPORT


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC