Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 78 - Abril 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34534
27.04.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 78 - Abril 2018

Jordi Molins i Salvador Garangou 

Campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors

 

Del 13 al 15 d’abril es va disputar  8ª edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors al camp de Mas Gurumbau.  Hi van participar 120 jugador/es i va estar organitzat per l’Associació Catalana de Pitch & Putt. És una competició que es juga a 54 forats i en  3 modalitats de parelles, la fourball (cada jugador juga la seva bola i s’escull el millor resultat), la greensome (cada jugador fa un cop de sortida i posteriorment s’escull una bola i es va alternant un cop cada jugador) i la foursome la mes exigent de totes (un cop alternatiu cada jugador).

Els primers 18 forats que eren els classificatoris per accedir a la segona part del Campionat, es van jugar entre divendres o dissabte i sota la modalitat fourball. Després de la sortida de divendres els líders provisionals eren el Teodoro Febrero (Roc 3) i la Maria Amparo Francisco (Can Rafel) que van fer 6 cops sota par, seguits del Francisco Carrion i el Jose Esteban, (Gualta) i Frederic Lloret (Platja d’Aro) i Miguel Espinosa (Vallromanes) amb un cop més. Dissabte va ser un dia gris i plujós  i no va haver cap parella que millorés el resultat del dissabte. El tall per poder jugar el diumenge va quedar a 55 cops.

Diumenge que va ser un dia de sol i molt bona temperatura, es van jugar els 36 forats restants, a les 10 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la 2ona volta de la competició la greensome. Entre totes les parelles la millor va ser el Manuel Reyes Santos i el Francisco Navarro (CE Par 2008)  que van fer 48 cops, seguits del Carles Millan i el Juan Paz (Gualta) amb un cop més. Els líders provisionals fins el moment eren Santos / Navarro  i Febrero / Francisco, totes dues parelles amb 98 cops.

Després que tots els participants agafessin forces al voltant de les 14h  de la tarda, es va iniciar la tercera, la mes exigent i decisiva volta, la foursome. El millor resultat el van fer els gironins Salvador Garangou i Jordi Molins (Franciac) i l’Angel Ribera (Mas Torrellas) i el local José Soria, amb 2 cops sota par.  Aquest resultat de 52 cops va conduir a Garangou i a Molins a ocupar la primera posició de la taula, empatant a la classificació final amb Santos i Navarro a 154 cops, la qual cosa va portar a jugar un desempat al forat 1 que es va decantar a favor de Garangou i Molins, proclamant-se campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2018.

 

La resta de classificació va quedar de la següent manera:

Campions Scratch : Jordi Molins i Salvador Garangou

Subcampions Scratch: Manuel Reyes Santos i Francisco Navarro de Paco

3ers classificats: Jose Sanchez i Oscar Rovira

Campions Handicap: Joan García i Ricardo Morcillo

Subcampions Handicap: Luis Sanchez i Raul Bicardi

3ers classificats handicap: Miguel Angel Hidalgo i Jose Juan Reche

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link al web del Diari SPORT


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC