Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 77 - Març 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34325
29.03.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 77 - Març 2018

Xerinola Tennis Mora guanya i es posa més líder

 

El passat 10 i 11 de març es va disputar la 3era prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP / Interclubs ACPP a diferents seus d’arreu de Catalunya Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), bonÀrea (Massoteres - Lleida), Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt), Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Franciac ( Caldees de Malavella), Lleida, Montseny i Peralada. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de 1ª divisió van jugar al Pitch & Putt Portal del Roc. El millor resultat individual el va fer el badaloní Marc Bella (P&P Badalona) amb 5 cops sota par, seguit del Pere Portell (Gualta) amb 1 cop més i en tercera posició va haver un quàdruple empata a 51 cops entre el local Juan Francisco Medina (Montgros G.), Juan Ortega (Vilafortuny Costa Daurada P&P Club), Jose Manuel Pascual (Tennis Mora) i Josep Iglesias (Callejeros CE). La classificació de parelles la va guanyar el Jordi Coromines i el Ricard Diaz (Gualta) amb un gran resultat de 11 cops sota par, seguit pel Miguel Perez i l’Olegario Arnau (Vallromanes) amb un cop més i en tercera posició i 46 cops Gimenez i Peiró (Tennis Mora) i Mendez i Torrus (Hcp1). Pel que fa a la classificació per equips va guanyar la prova el Xerinola Tennis Mora amb 202 cops, seguit de Vallromanes A amb 204 i amb un cop més el P&P Badalona amb 205. La classificació general està encapçalada per Xerinola Tennis Mora amb 290 punts, seguit de P&P Badalona amb 232 i en tercera posició Vallromanes A amb 178.

Els equips líders de la resta de divisions son, 2ª divisió Est: Hcp1 Xerinola, 2ª divisió Oest: Olimpvs, 3ª divisió Est: Bétulo P&P, 3ª divisió Oest: Canal Olímpic Superior Autos, 4ª divisió Nord Cristinenc, 4ª divisió Centre Sud G1: Pitch & Putt Sant Cugat B i 4ª divisió Centre G2: The Golf Trotters.

La propera cita serà els dies 21 i 22 d’abril a bonÀrea, Sant Jaume, Tennis Mora, Cambrils, Mas Nou, Badalona, Can Mascaró i Castelló.


Enllaç a les classificacions

Enllaç a les fotografies de la competició

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC