Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Reglament Campionat de Catalunya Absolut 2005

Ets a:  IniciNotíciesReglaments Competicions FCPPNotícia id 3312
17.06.2005

Reglaments Competicions FCPPReglament Campionat de Catalunya Absolut 2005

Reglament del Campionat de Catalunya Absolut 2005 UCPP que es jugarà a Manresa G.C. el 16 i 17 de juliol amb Fase Prèvia a Manresa G.C. el 8, 9 i 10 de juliol i a P&P Gualta el 10 de juliol
CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT

UCPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL ABSOLUT

DE PITCH & PUTT – 2005

Manresa

REGLAMENT

 1.- PARTICIPANTS

Fase Prèvia

Hi podran participar a la fase prèvia tots els jugadors i jugadores nacionals o estrangers que estiguin en possessió del handicap oficial de pitch & putt atorgat per la UCPP, sense importar a quina categoria pertanyen.

Els jugadors/es s’hauran d’inscriure omplint el Full Oficial d’Inscripció i fent-lo arribar per fax a la UCPP. El seu horari de joc es publicarà a la web de la ACPP.

El resultat de la volta de la fase prèvia no es té en compte pel Campionat, únicament serveix per a guanyar la plaça per participar i per tant el resultat no s’acumula a les 4 voltes que tindrà el campionat.

El Campionat

Participaran 102 jugadors/es . Els 23 jugadors/es millor classificats més els empatats a punts provinent del Ranking UCPP 2005 (segons classificació després de la prova de Gualta que es jugarà el 17, 18 i 19 de juny), tindran plaça directa i no caldrà que juguin la fase prèvia. La resta de jugadors/es, fins arribar a un total de 102, sortiran de la fase prèvia.

 2.- CAMP I DATES

Fase Prèvia

El8, 9 i 10 de juliol es jugarà la Fase Prèvia a Manresa iGualta. En cas d’haver

 

una inscripció molt alta, els jugadors/es de handicap més baix jugarien el

 

dissabte 9 de juliol i/o a les primeres sortides simultànies. El resultat de la fase

 

prèvia serveix únicament per accedir a la fase final. El resultat no compta per

 

la fase final. Els empatats també accedeixen a la Fase Final.

 

Pasaran a la Fase Final un total de 102 jugadors: 23 primers classificats més

 

empatats provinent de la classificació del Ranking UCPP i la resta de forma

 

proporcional al nombre de jugadors participant en cada camp de la Fase

 

Prèvia.

El Campionat

Es jugarà al camp de Manresa el 16 i 17 de juliol de 2005.

 3.- FÓRMULA DE JOC

Fase Prèvia

Es jugarà a 18 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la UCPP el dia de tancament de les inscripcions.

El Campionat

Es jugarà a 72 forats stroke-play scratch individual. El handicap que determini l’ordre de sortida serà el que consti a la seu de la UCPP el dia que es facin els horaris de sortida.

El dissabte 16, es jugaran 36 forats i en acabar, es farà un tall i els millors 54 resultats, més empatats, es classificaran per a jugar el diumenge 17. El diumenge es jugaran 36 forats.

Passaran el tall del primer dia exclusivament els 54 jugadors/es millor classificats i empatats. Aquesta classificació es determinarà pel número de cops en els primers 36 forats.

 4.- HORARI I GRUPS DE SORTIDA

Fase Prèvia

Les sortides seran simultànies. Els handicaps més baixos sortiran a primera hora. En cas d’haver moltes inscripcions els handicaps més baixos tindran preferència per escollir dia, sortint els handicaps més baixos a primera hora.

El campionat

El dissabte 16 es faran 4 sortides simultànies,8:30, 11:30, 14:30, 17:30. Els handicaps més baixos sortiran a les 8:30 i els més alts a les 11:30. Els jugadors que han jugat a les 8:30 sortiran en segona volta a les 14:30 per ordre invers de la classificació obtinguda en la seva sortida de la primera volta i de la mateixa manera els jugadors que han jugat a les 11:30 sortiran en segona volta a les 17:30.

Es controlarà el temps de pas dels jugadors/es per garantir el ritme de joc.

La sortida dels primers 18 forats del diumenge 17, serà simultània. La composició dels grups de sortida dels primers 18 forats del diumenge es determinarà per ordre invers de la classificació acumulada dels dos recorreguts anteriors, sortint el grup dels líders pel forat 1.

L’horari de sortida dels últims 18 forats del diumenge es determinarà per ordre invers a la classificació acumulada dels tres recorreguts anteriors, iniciant-se la primera sortida pel forat 1 la primera sortida a les 13h.

5.- DISCIPLINA

Els jugadors/es que estiguin inscrits i no es presentin han d’avisar a la seu de la UCPP 12 hores abans del inici de la competició. Caldrà tindre un justificant de la seva comunicació. Els jugadors/es que no ho facin no podran participar en les competicions oficials que es celebrin fins el proper Campionat de Catalunya Absolut del 2006.

 6.- REGLES I DESEMPATS

A/ En cas d’empat per al lloc de campió absolut, els jugadors/es empatats jugaran forat per forat a mort sobtada fins a desempatar, jugant els forats 1 i 18 succesivament.

B/ En cas d’empat per a qualsevol altre lloc amb premi o obsequi, s’aplicarà la fórmula dels 18, 27, 36, 45, 54, 63, 69, 70 i 71 i millors últims forats.

C/ Per als llocs restants, els jugadors/es es classificaran “ex aequo”.

 

7.- TROFEUS

A/ Trofeu per al campió i sotscampió de Catalunya Absoluts i pel tercer, quart i cinquè lloc.

8.- DRETS D’INSCRIPCIÓ

Fase Prèvia

Les inscripcions es faran cumplimentant i signant el Full Oficial d’Inscripció i enviant-lo per fax a la secretaria de la UCPP (fax:93 412 16 79).

Nota: Cal especificar camp escollit i dia de preferència.

El preu de la fase prèvia serà de 18 euros

Campionat

El dissabte, cada jugador abonarà 27 euros. Els jugadors/es que passin el tall abonaran 22 euros el diumenge .

9.- TANCAMENT D’INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la Fase Prèvia es tancaran el dia 5 de juliol de 2005 a les 18h. Es publicarà la llista de participants el dia 6 de juliol de 2005.

El 22 de juny es publicarà com a molt tard la classificació del Ranking que determinarà quins són els 23 jugadors/es que per classificació del Ranking tenen plaça directa.

Nota: Els jugadors/es que tenen plaça directa per la seva classificació al Ranking, també s’han d’inscriure.

En cas de no fer-ho s’enten que renuncien a la plaça. La plaça del jugador que renuncii a participar no serà ocupada pel següent classificat al Ranking. Aquesta plaça serà ocupada per jugadors provinents de la Fase Prèvia.

10.-COMITÈ ORGANITZADOR

Estarà format per un membre de la UCPP i un representant del camp on es juga la prova. La suspensió de la prova prèviament a la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

11- COMITÈ DE COMPETICIÓ

Estarà format per un membre de la UCPP, l’àrbitre de la prova i per un membre del Comitè del propi camp on es juga la prova. Presidirà el Comitè el membre de la UCPP. La suspensió de la prova durant la seva celebració és responsabilitat d’aquest Comitè.

12.- DRETS I OBLIGACIONS DE L’ORGANITZACIÓ

El club organitzador s’encarregarà d’elaborar les targes dels participants i els grups i horaris de sortida. També s’encarregarà de passar els resultats amb el programa informàtic de la UCPP i fer les classificacions. El camp donarà a cada jugador per dia de prova un entrepà i una beguda tant a la fase prèvia com al campionat.

 

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC