Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 70 - Juliol 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 32543
01.08.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 70 - Juliol 2017

Team Hcp1 líder a l’Interclubs

 

El 15 i 16 de juliol i amb temperatures molt elevades es va disputar la 6ª prova de l’Interclubs a diferents seus d’arreu Catalunya, Can Cuyàs (Sant Feliu del Llobregat), El Vallès (Terrassa), Lloret, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Castelló, Cambrils, bonÀrea i Can Pascual (Arbúcies). Va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

Els jugadors de la màxima categoria van jugar al P&P Can Cuyàs, el millor resultat individual el van fer el Daniel Gimenez (Tennis Mora), el Daniel Rius (Montgros G.), el Fernando Cano (Gualta) i el Carles Vilardell (Badalona) tots amb 4 cops sota par i pel que fa a les parelles, la millor va ser la de l’equip del Tennis Mora Agustín Redondo i Nil Peiró que van fer un gran resultat de 11 cops sota par, 11 forats en 2 cops i 7 forats en tres, seguits de Rafael Bañobre i el Grego Lopez (P&P Vallromanes) amb 46 cops i amb un cop  més, l’Andreu Perez i la Gemma Fuster (P&P Hcp1) i el Ricard Morat i la Gloria Ruiz (P&P Vall d’Ordino). Pel que fa als equips Xerinola Tennis Mora va guanyar la prova amb 196 cops,  seguit de Montgrós G. amb 206 i Vall d’Ordino i Franciac van quedar en 3era i 4ª posició respectivament amb 207 cops.

La classificació general està encapçalada per Team Hcp1 amb 438 punts, seguit de Xerinola Tennis Mora 429 i Gualta Grup Escrivà Interiors amb 383 punts.

Pel que a fa als equips de la resta de divisions, la classificació general queda de la següent manera: 2ª divisió Est: Casper, 2ª divisió Oest: Can Cuyàs I, 3ª divisió Est: Xerinola Hcp1, 3ª divisió Oest: La Trattoria Urgell, 4ª divisió Nord: Volcànics de Peralada, 4ª divisió Centre Sud G1: Sant Cebrià New Generation i 4ª divisió Centre Sud G2: Bétulo.

La propera prova ja serà després de l’estiu, concretament els dies 2 i 3 de setembre a Badalona, Can Cuyàs, Franciac, bonÀrea, Montseny, Can Rafel, Sant Jaume, Castelló


Classificacions

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC