Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva d'Abril

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 3111
04.05.2005

Circulars ACPPResum de l’acta de la Comissió Esportiva d'Abril

Circular Nº 13/2005
Acta de la Comissió Esportiva del’ACPP de data 23 de març de 2004

ACPP                                CIRCULAR 13/2005

 

Resum de l’acta de la Comissió Esportiva de l’ACPP

del  5 d’abril de 2005

 

1.- Competicions privades i/o tancades i modificació de hcp.

 

Últimament alguns Clubs sense camp o organitzacions concretes organitzen algunes competicions tancades i/o privades. Es recomana a aquests que si arriben al mínim de 25 jugadors per competició, facin aquestes competicions de forma que serveixin per modificar hcp i per tant que s’informin al camp on es celebrarà aquesta competició per a què així sigui.

 

2.- Disciplina.

 

- En relació al jugador que havia rebut un burofax i que no ha donat contestació en el plaç marcat per una irregularitat amb la seva tarja, s’imposa la sanció decidida en el seu dia.

- Es tracta el tema dels jugadors que reiteradament s’inscriuen en tornejos i en el dia que han de jugar no assisteixen sense avisar. Hi ha 8 jugadors entre 3 i 8 faltes d’aquest tipus. S’enviarà carta als jugadors amb l’advertència de que amb 1 falta més d’aquest tipus s’imposarà la sanció decidida per la Comissió Esportiva.

 

3.-  Cartes rebudes.

 

En una carta rebuda, es proposa a la Comissió Esportiva que un jugador pugui veure la posició que manté amb el seu hcp respecte dels jugadors amb tarja de l’ACPP a la pàgina web. Es contesta que la intenció en un futur és que un jugador pugui registrar-se a la web i tenir accés a diferents serveis addicionals com consultar gràfiques del seu historial de joc o veure  la seva posició respecte a la resta de jugadors de l’ACPP.

 

4.-  Competicions entre setmana i mínim de jugadors.

 

Amb motiu de que molts camps arriben al nombre mínim de jugadors setmana rera setmana d’una forma sospitosa, i per tal d’eliminar aquestes sospites s’enviarà una circular als camps que els obligui a guardar les targes de joc en competició durant 1 any. Aquestes targes seran consultables en qualsevol moment per un membre de l’ACPP, de la Comissió Esportiva o un àrbitre, que siguin dessignats per la Comissió Esportiva.

 

5.-  Programa Forat 18 de TV3.

 

S’informa a la Comissió Esportiva de que la Corporació Catalana de Televisió per mitjà del Canal 33 posarà en marxa de nou el programa Forat 18 i de que l’ACPP col·laborarà com a esponsor en 3 programes que seran dedicats al Pitch & Putt. En una primera etapa es preveuen 3 programes dedicats al P&P i 3 al golf on l’objectiu principal és la divulgació. En funció de l’audiència i el suport de més possibles esponsors el programa es continuarà emetent. Per a garantir la continuïtat cal difondre al màxim entre coneguts aquest programa. L’emissió està prevista pel dia 24 d’abril pel Canal 33 al voltant de les 19h. Paral·lelament el  14 i 15 de maig s’organitza un torneig de P&P al camp Portal del Roc de Vilanova on es convidarà a dos jugadors de cada camp de P&P que abans s’hagin classificat en un torneig del seu camp. Cada camp haurà de comunicar a la Secretaria de l’ACPP quin és el torneig que determina com a classificatori, sent la data màxima per la celebració del torneig, el 8 de maig. El millor jugador masculí i femení representarà al camp el diumenge 15 de maig i el dissabte 14 el torneig estarà obert a qui vulgui participar.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís legal
La FCPP té el suport de la:
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC