Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 64 - Gener 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31094
31.01.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 64 - Gener 2017

Vallromanes Femení, Can Pascual i Noies bonÀrea, líders

 

El dissabte 21 de gener amb temperatures força fredes, amb la pluja i el vent com a protagonistes es va donar el tret de sortida a la IX edició de l’Interclubs Femení ACPP 2017, competició que es juga per equips. Els equips estan formats per tres parelles que juguen sota la modalitat fourball i comptabilitzen els 2 millors resultats. Hi ha 3 zones de joc la nord, centre i sud. Aquest any hi participen 28 equips i mes de 160 jugadores.

Els equips de la zona nord, van jugar al P&P Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta), les millors jugadores van ser l’Irina Kameneva i la Gràcia Bou (P&P Can Pascual) que van fer un cop sobre par, seguides de Núria Dalmau i Mª Àngels Taulats (P&P Franciac) amb un cop més. Pel que fa als equips, el guanyador de la prova va ser Can Pascual Femení amb 115 cops, seguit de Franciac Blau amb 116 i l’equip guanyador de la classificació handicap va ser Fem Gualta amb 100 cops.

Les jugadores de la zona centre van jugar al P&P Vallromanes, les parelles locals van fer els millors resultats, Pilar Montero i Rosa Mª Miranda, Conchi Carballo i Marilyn Holmes van fer 1 cop sota par i pel que fa als equips va guanyar Vallromanes Femení amb 106 cops, seguit de Hcp1 Olewer amb 115. Vallromanes Nou va lidera la categoria handicap amb 105 cops.

Al P&P El Vendrell les millors van ser la  Rosa Maria Sabaté i la Concepció Golobardes (P&P bonÀrea) amb un cop sota par, seguides de les locals Laura Romero i Ana Mª Ahumada, Gloria Ruiz i Mercé Hernandez (P&P El Vallés) i Cristina Soler i Consuelo Flores (P&P Portal del Roc), totes amb un cop sobre par. Noies bonÀrea, encapçalen la classificació scratch amb 110 cops i  la handicap. En Scratch segones són Vendrell Ladies amb un cop més.

La propera prova serà el dia 19 de febrer al P&P Gualta, Hcp1 i Portal del Roc.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link al web del Diari Sport

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC