Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 63 - Desembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30906
29.12.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 63 - Desembre 2016

El Pitch & Putt amb la Marató de TV3 i amb Càritas

El diumenge 4 de desembre es van celebrar  26 Tornejos solidaris de Pitch & Putt per la Marató de TV3 i per Cáritas.   Ja fa més de 10 anys que es celebren tornejos de Pitch & Putt per la Marató i e els darrers anys també s’aprofiten els mateixos tornejos per a  fer donacions per Cáritas.

Aquest any han participat un total  981  jugadors i jugadores de tot el territori català i gràcies a tots ells s’ha aconseguit  un donatiu de prop de 5.000 € perLa Marató de TV3  i de 5.000 € per Cáritas.

Gairebé tots els camps de Pitch & Putt han fet  una sortida, excepte alguns dels camps de 9 forats que en van fer dues.

El Pitch & Putt és un esport perfecte per a molta gent que el practica per millorar la seva salut ja que obliga a caminar durant un llarg període de temps que poden ser 2 o 3 hores. Si aquesta activitat física es repeteix en diferents dies de la setmana ens millorarà el funcionament de tot l’organisme, tonifica els músculs, les àrtèries i el cor, les articulacions, la musculatura. Ens ajudarà a sentir-nos millor, a estar més relaxats, amb més energia i amb més facilitat per dormir i descansar. El jugar a Pitch també millora l’estat d’ànim i les relacions socials.

Al llarg de l’any són moltes les competicions de caire solidari que es fan a molts camps de pitch & Putt. Lla diferència amb els tornejos per la Marató de TV3 i per Cáritas és que es coordinen des de la Federació Catalana de Pitch & Putt fent un torneig amb les mateixes característiques d’horari, inscripció, modalitat, medalles federatives i pica-pica posterior a la competició.

Els camps de Pitch & Putt que han acollit aquesta competició del 4 de desembre han estat: Badalona, Bellpuig, bonÀrea, Cambrils, Can Cuyàs, Can Mascaró, Can Rafel, Castelló, El Vallès, El Vendrell, Franciac, Gualta, HCP1, La Garriga, Lleida, Mas Gurumbau, Mas Pagès, Mas Tapiolas, Papalús, Portal del Roc, Roc 3, Sant Cebrià, Sant Cugat, Sant Jaume, Teià, Tennis Mora i Vallromanes.

 

Álbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC