Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30680
30.11.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 62 - Novembre 2016

Nil Peiró Campió de Catalunya Juvenil

  

El cap de setmana 12 i 13 de novembre es va jugar el Campionat de Catalunya Juvenil al Pitch & Putt Franciac (Caldes de Malavella comarca de la Selva), on hi van participar 94 jugadors. El dissabte al voltant de les 9.30h del matí van sortir a jugar 33 jugador/es de la Categoria Iniciació on poden jugar nois i noies fins a 14 anys. En aquesta categoria es juga amb distàncies EPPA, que significa que el forat més llarg tindrà 90 metres, i amb 7 pals. És una categoria per als més petits o per aquells que recentment s’han iniciat al pitch & putt i per tant es poden veure diferents nivells de joc. El principal objectiu per a molts participants és agafar experiència per a futures competicions.

Entre els jugadors més joves, el campió va ser el Genís Álvarez (P&P Can Cuyàs) i el subcampió l’Hugo Perez. Els guanyadors per categories van ser: Catg. Infantil: Joan Ramon Maselles (P&P Lleida), Catg. Aleví: Carolina Solavera (P&P Can Cuyàs), Catg. Benjamí: Inuk Solanas, Catg. Prebenjamí: Marc Gil (P&P Badalona) i Campió Handicap: Nora Viñolas (P&P Franciac). Cal destacar que per jugar aquesta categoria s’ha de tenir com a màxim 14 anys i es juga en mides EPPA.

El bon estat del camp, les temperatures suaus i el bon ambient van ser els protagonistes durant tot el cap de setmana.

Pel que fa a la categoria competició els jugadors han de tenir un màxim de 18 anys i a diferència del mes petits juguen mides catalanes, vol dir que són distàncies que poden anar des de els 40 metres fins els 120. Aquí també hi ha diferents nivells de joc però respecte la jornada anterior es veu un salt de qualitat motivat pels anys i hores d’entrenaments i competicions de molt dels jugadors i jugadores.

El millor jugador d’aquesta categoria va ser el Nil Peiró (P&P Hcp1) que va fer 4 cops sota par, seguit de l’Alejandro González (P&P Can Cuyàs) amb un cop més. Els guanyadors de les diferents categories van ser: Catg. Júnior: Mirea Boneta (P&P Can Cuyàs) amb 56 cops, Catg. Cadet: Eric Vernet (P&P Badalona) amb un cop sota par, Catg. Infantil: Ignacio Aznarez (P&P Can Cuyàs) amb el par del camp, Catg. Aleví Dario Silva (P&P Papalús) amb 58 cops, Catg.  Benjamí: Xavier Sambola amb 61 cops i Campió handicap: Miguel Albero (P&P Lleida) amb 47 cops.

Un cop finalitzat el campionat es va fer l’entrega de trofeus a tots els guanyadors i un sorteig de material entre tots els participants.

 

Classificació iniciació

Classificació competició

Àlbum de fotos iniciació

Àlbum de fotos competició


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC