Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30186
28.09.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Jaume Vidal campió de Catalunya absolut

 

El cap de setmana del 11 i 12 de setembre es va jugar la XXa edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pitch & Putt al recorregut de Mas Gurumbau a Taradell, comarca d’Osona. El camp  es trobava en molt bones condicions per a la pràctica esportiva. En la competició organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt hi van participar 92 jugadors i la forta calor va ser la protagonista de les dues jornades.

El dissabte es va jugar la primera volta de la competició, el millor resultat el van fer el Toni Laso (Club G. Mare Nostrum)  i el jugador local Jaume Vidal amb 3 cops sota par, seguits d’un empat entre 5 jugadors amb un cop més, Jordi Planas (P&P Can Rafel), Daniel Gimenez (P&P Gualta), Oscar Piqué (C. E. Callejeros), Lluís Grifé (P&P Can Rafel) i Eric Puig (P&P Franciac).

El diumenge a les 10 en punt del matí els 54 millors jugadors, començaven a disputar la 2ona volta de la competició, els gironins Jordi Salvà (P&P Franciac) i Josep Martinez (P&P Gualta) van fer 5 cops sota par, seguit de Vidal amb un cop més. Vidal, seguia líder amb un total de 101 cops acumulats, seguit de Josep Martinez amb 103 i Jordi Salvà i Lluís Grifé amb un cop més.

Al voltant de les 14h del migdia, després que tots els jugadors agafessin forces es va disputar l’ultima i decisiva volta del Campionat, el jove Alex Albinyana de només 10 d’edat va fer una gran volta de 47 cops, que va fer que escalés moltes posicions a la classificació final, seguit de Josep Iglesias (P&P Can Pascual) i Alexandre Albinyana (P&P El Valles) amb un cop més. Vidal no va fallar, va fer 3 cops sota par que li van donar el títol de Campió Catalunya Absolut 2016. Cal recordar que també es l’actual Campió del Campionat de Catalunya Matxplay 2015.

La resta de la classificació va quedar de la següent manera: sots campió: Alexandre Albiñana, que ja va ser campió al 2011, 2012 i 2013, amb 157 cops, 3er classificat Jordi Salvà amb 157 cops, 4ª classificat: Alex Albinyana amb 158 cops, 5è classificat Jordi Saborit amb 158 cops.


Classificacions

Àlbum de fotos

Links a webs


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC