Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30185
28.09.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Campanya “El primer cop”

    

El passat dilluns 19 de setembre es va posar en marxa la Campanya “El primer cop” que té per objectiu donar a conèixer l’esport del Pitch & Putt i portar als camps  a nous jugadors , a jugadors que havien jugat alguna vegada i recuperar a jugadors que havien jugat i en els darrers temps ho han deixat de fer.

La campanya que posa en marxa l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP) amb la col·laboració de la Federació  Catalana de Pitch & Putt (FCPP) implica als camps com agents actius en la difusió del P&P.

La campanya tindrà ressò pels canals de ràdio i xarxes socials. S’han fet falques radiofòniques i mencions que estan apareixent a Ràdio Flaixbac.  

Pel que fa a les xarxes socials s’han fet diferents anuncis i testimonials. Us demanem en primer lloc que compartiu aquests anuncis per facebook i que també ho difongueu per altres xarxes, si en teniu, com ara instagram i twitter.

L’ACPP posa a l’abast de cada camp de P&P material en vídeos i imatges per a que cada camp promocioni el P&P des del seu camp.

Una instrument important de la campanya també és el bateig “El primer cop” per 10 euros. Els camps que participen els podeu trobar a la noticia: veure promoció

Us ensenyem també les imatges  dels materials que de moment s’han fet de la campanya

Podeu veure el primer testimonial a: veure testimonial

També podeu veure el primer anunci a: veure anunci



MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC