Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 59 - Juliol 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29788
02.08.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 59 - Juliol 2016

Franciac guanya la Copa Catalunya - Trofeu Solius 2016

´ 

El cap de setmana 9 i 10 de juliol es va disputar XII edició de la Copa Catalunya – Trofeu Solius FCPP al Pitch & Putt Hcp 1 (Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt). Hi van participar els 8 millors  equips classificats del Campionat de Catalunya per Equips 2016  amb una cinquantena de jugadors. Durant tot el cap de setmana les temperatures van ser altíssimes i els jugadors van patir molta calor. Els equips participants van ser Gualta Grup Escribà Interiors, Xerinola Tennis Mora, Can Rafel, Franciac, P&P Badalona, Serrallonga, Team Hcp1 i Vallromanes.

El dissabte a les 9 en punt del matí es donava el tret de sortida a la competició que es jugava sota la modalitat matxplay i en cada enfrontament entre equips hi havia 9 punts en joc,  3 de parelles i 6 individuals.

Un cop disputada la primera ronda van començar les primeres sorpreses, l’equip Gualta Grup Escribà Interiorsactual campió de l’Interclubs quedava eliminat davant de Vallromanes per 4 punts a 5, Franciac va guanyar al P&P Badalona, Can Rafel al Serrallonga i Xerinola Tennis Mora a l’equip local Team Hcp1.

Diumenge van arribar a la final l’equip gironí Franciac i Xerinola Tennis Mora. Després dels partits per parelles Franciac guanyava per 2 cops a 1.  En els partits individuals anaven caient els punts per als dos equips i quedava un resultat de 4,5 per Franciac a 3,5 per Xerinola Tennis Mora a falta d’acabar el partit entre Poch i González. Si l’equip de Xerinola guanyava el darrer punt en joc podia forçar un desempat a mort sobtada. Sergio González avançava al Xerinola al forat 15 amb un magnífic birdie. Joan Poch li empatava el partit al forat 16 deixant la bola amb el cop de sortida a menys de dos pams del forat. Al forat 17 empataven i al forat 18 Sergio González feia un mal cop de sortida que significava la victòria final per Franciac per 5,5 a 3,5.

Franciac amb aquesta victòria aconsegueix el títol per 4arta vegada a la seva història. Ja la  va guanyar en  el 2005, 2011 i al 2015. En el palmarès d’edicions guanyades per darrera de Franciac,  Gualta suma 3 victòries i Can Rafel i Badalona 2.

Els components de l’equip campió van ser: Albert Massaguer (capità), Marc Garcia Pinto, Emili Sanmartin, Martí Moreno, Joan Poch, Pol Saura, Eric Puig i Oriol Mas.

La classificació final va quedar de la següent manera:

Campions: Franciac

Finalistes: Xerinola Tennis Mora

3ers Classificats: Can Rafel

4arta classificats: Vallromanes

5ens classificats: Gualta Grup Escribà Interiors

6è classificats: Team Hcp1

7è classificats: P&P Badalona

8è classificats: Serrallonga

 

Resultats

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC