Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29595
06.07.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 58 - Juny 2016

Gualta Grup Escribà Interiors
Campions de l’Interclubs 2016

El cap de setmana 18 i 19 de juny es va disputar la setena i última prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP - Interclubs ACPP 2016 a diferents seus d’arreu de Catalunya Teià, Fornells, bonÀrea, Sant Cebrià, Vendrell, Gualta, Oller del Mas (Manresa), Badalona i Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú) va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P. Aquest any entre totes les categories han participat un total de 140 equips i més de 1100 jugadors.

Els equips de la màxima categoria van jugar el dissabte al P&P Teià. A diferència de la resta de jornades l’ordre de sortida dels jugadors va ser invers a l’habitual, a les 9:00h van sortir a jugar dels equips situats a la part baixa de la taula i durant els primers forats de la competició va estar plovent. A les 12:30h van jugar els equips millors classificats.  La temperatura era perfecte per la pràctica del Pitch & Putt. El millor resultat el va fer el badaloní  Carlos Vilardell (P&P Badalona) amb 7 cops sota par, la millor parella va ser el Joan Pellicer i el Miguel Angel Camprubí (P&P Can Rafel) amb 8 cops sota par i l’equip guanyador de la prova va ser Franciac amb 205 cops.

El títol de campions d’aquest any 2016 estava entre els dos equips que havien ocupat les dues primeres posicions des de la tercera jornada de la competició, Gualta Grup Escribà Interiors i Xerinola Tennis Mora. En aquesta 7ena prova els empordanesos van quedar en un discret sisè lloc que els hi va servir per aixecar la Copa de Campions de Catalunya per Equips FCPP – Interclubs ACPP 2016.

Cal destacar que la victòria final va anar d’un cop. Si Xerinola Tennis Mora hagués fet un cop menys, hagués estat el primer equip de la prova hi hauria acumulat 10 punts més. En quedar empatats a punts amb Gualta Grup Escribà Interiors en la classificació final hagués estat campió Xerinola Tennis Mora per haver fet millor resultat en la darrera prova.

Gualta es la segona vegada que guanya aquest campionat, al 2012 va fer el doblet amb el Trofeu Solius - Copa Catalunya. Els campions van ser: Juan Martínez, Daniel Gimenez, Diego Cano, Fernando Cano, Josep Martínez, David Martínez, Jordi Corominas, Jose Santos, Juan Paz, Pedro Samblas i el capità Josep Gurillo.

En tercera posició Can Rafel amb 452 i en la quarta Franciac amb 422. També tenen dret a jugar la Copa Catalunya els equips de Badalona, Jugadors del Vallès, Serrallonga i HCP1.

En el Palmarès de les 22 edicions jugades de la competició el rànquing de victòries queda:

Vallromanes 5 Campionats de Catalunya per Equips. Sant Cebrià 4, Badalona i HCP1 3, Gualta i Can Rafel 2 i una edició pels equips de Roc3, Franciac i Platja d’Aro.

Pel que fa a la resta de posicions els campions van ser: 2ª est: Callejeros, 2ª oest: P&P Vall d’Ordino, 3ª Est: Voy Pa Par P&P Badalona, 3ª Oest: RCGP Pitch & Putt, 4ª Nord: P&P Fornells Club, 4ª Centre G-1: Olympus Roc 3, 4ª  Centre G-2: Chicago G. Club i 4ª  Sud La Trattoria Urgell.

Al finalitzar la prova es va fer l’entrega de trofeus als Campions i un pica pica per a tots els participants.