Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 55 - Març 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28794
30.03.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 55 - Març 2016

Gualta Grup Escribà Interiors  lidera l’Interclubs

 

El cap de setmana 12 i 13 de març es va disputar la 3era prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya: bonÀrea, Montseny, La Figuerola, Lleida, Gualta, Papalús (Lloret de Mar), Vallromanes i Mas Gurumbau (Taradell). Aquesta es la competició més important de la Federació Catalana de Pitch & Putt que es juga per equips

Els equips de 1ª divisió  van jugar al P&P bonÀrea (Guissona) amb temperatures força habituals per l’època de l’any que ens trobem i amb el sol com a protagonista. Entre tots els jugadors que van jugar sota la modalitat individual els millors van ser el Jacint Corrales (Franciac) i l’Enric Sanz (Tennis Mora) amb 4 cops sota par, seguit del badaloní Manuel Amor (P&P Badalona) amb un cop més. Entre totes les parelles les millors van ser Moreno i Jofre (Lleida) i Bernat i Arévalo (Can Rafel) que van fer 6 cops sota par, seguits d’un quàdruple empat a 50 cops entre Belmonte – Posilio (P&P Badalona), Sánchez – Vera (Portal del Roc), Velasco – Robles (El Vallès) i Ferrero – Barragan (Roc 3). 

Pel que fa a la classificació dels equips, el guanyador de la prova va ser l’equip de la comarca del Baix Empordà el Gualta Grup Escribà Interiors amb 210 cops, les targes que van puntuar van ser 52, 53 i 54 cops els individuals i 51 la parella. Cap resultat de l’equip va estar per sobre el par del camp.  Gualta no va tenir els millors resultats en individuals ni en dobles però la regularitat els hi va donar la victòria. En segona posició van empatar Portal del Roc i Xerinola Tennis Mora amb 212 cops.

Gràcies a la victòria de l’equip empordanès a les terres de ponent, va fer que passin a ser líders provisionals amb 252 punts, seguits de Xerinola Tennis Mora amb 236 i en tercera posició Can Rafel amb 228. En cada una de les jornades jugades un equip ha guanyat i ha passat a liderar la classificació. Aquests resultats fan pensar que la XXIIà edició del Campionat de Catalunya per Equips Interclubs 2016 no es decidirà fins la darrera jornada per la igualtat entre els equips.

La resta de divisions estan encapçalades per 2ª divisió Est: Callejeros, 2ª divisió Oest: Montgros G., 3ª divisió Est: Voy pa Par P&P Badalona, 3ª divisió Oest: RCGP Pitch & Putt, 4ª divisió Nord: P&P Fornells Club, 4ª divisió Centre G-1: Olympvs Roc 3, 4ª divisió Centre G-2: Roc 3 B de Vendetta i 4ª divisió Sud: La Trattoria Urgell.

La propera cita entre els equips serà el 9 i 10 d’abril a El Vallès, Tennis Mora, Bellpuig, Can Pascual, Can Rafel, Canal Olímpic, Can Cuyàs, Peralada i Sant Jaume.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Web del Diari SPORT


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC