Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28316
04.02.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 53 - Gener 2016

Quàdruple empat al Montseny

 

Del 29 al 31 de gener es va disputar la 2ona prova del Rànquing EPPA al P&P El Montseny (Gualba), hi van participar 315 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El cap de setmana va ser perfecte per a la pràctica esportiva del Pitch & Putt amb unes temperatures molt elevades per ser el mes de gener.

Una vegada finalitzada la tercera jornada de joc en la primera posició hi va haver un quàdruple empat a 48 cops entre els jugadors David Riera (Roc 3), Josep Antoni Balart (Roc 3), Xavier Fontanet (Franciac) i Javier Gamero (C.E. Par 2008) seguits amb un cop més pels jugadors  Fidel Soler (Callejeros), José Atero (La Garriga), Francisco Arévalo (Can Rafel) i Marçal Moré (Franciac).

Pel que fa a la classificació femenina la millor va ser, la jugadora del P&P Teià l’Èlia Folch amb 2 cops sota par i el millor sènior el José Atero.  La classificació handicap absolut la va guanyar el Jose Ramón Rueda (Club Palamós) amb 4 cops sota par, el handicap femení la Soraya Lassal amb 2 sota par i el handicap sènior el Miguel Ángel Pappalardo amb 50 cops.

La classificació general del Rànquing està encapçala de manera provisional pels gironins Xavier Fontanet i Josep Martínez (P&P Gualta) amb 110 punts, seguits de Balart amb 108. Lidera la categoria femenina la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 101 punts.  Martínez també lidera la classificació sènior. Àlex Guilera es líder de la categoria handicap absolut amb 96 punts, Plans de la classificació handicap sènior amb 106 punts i Montero de la femenina.

La classificació general es definirà pels millors tres resultats de les quatre proves.

La propera prova serà la penúltima d’aquest Rànquing EPPA i es disputarà els dies 19, 20 i 21 de febrer al P&P Lleida.


Classificació

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC