Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 52 - Desembre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28041
29.12.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 52 - Desembre 2015

Nil Peiró i Alejandro González

 guanyen la segona prova del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 19 i 20 de desembre es va jugar la 2ona prova del Rànquing i Interclubs Juvenil al P&P Fornells (zona Est) i al P&P Bellpuig (zona Oest), hi van participar un total de 135 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P.

El millor resultat de la zona Est el va fer el jugador del P&P Hcp 1 Nil Peiró  amb 2 cops sota par, seguit de la Carla Puig (P&P Franciac) i el Sergi Andrés (P&P Hcp 1) amb 1 cop més. La categoria handicap la va guanyar el Vadim Slyva (P&P Franciac) amb 6 cops sota par.

A la categoria d’iniciació els guanyadors van ser el Xavi Sambola  i la Marina Joyce (Ideas G. Llavaneres).

A Bellpuig l’Alejandro González (P&P Can Cuyàs) va guanyar la prova amb 2 cops sota par, seguit del local Pau Farré i el badaloní Marc Ibanyez amb 2 cop més. Farré va guanyar també la classificació handicap amb 5 cops sota par.

Marc Gil (P&P Badalona) va guanyar la categoria Iniciació.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing Juvenil Peiró l’encapçala amb 74 punts, seguit d’ Andrés amb 71 i Dario Silva (P&P Papalús)  amb 70. A la zona Oest l’encapçala Ibanyez amb 73 punts, seguit de l’Alejandro González amb 70 i en tercera posició l’Adrià Martinez (P&P Can Cuyàs) amb 68.

Josep Alonso (Ideas G. Llavaneres) i Marc Gil (P&P Badalona) encapçalen la classificació del Rànquing categoria iniciació.

Respecte la classificació acumulada de l’Interclubs Juvenil (categoria competició) lidera la taula Hcp 1 Juvenil amb 300 punts seguit de Papalús Juvenil amb 280 i Ideas G. Llavaneres lidera la categoria iniciació amb 280 punts.

I a la zona oest l’equip líder provisional es Can Cuyàs Juvenil amb 300 punts, seguit de G. Urgell – Bellpuig Juvenil amb 270 i Badalona Promeses es líder en categoria iniciació.

La tercera prova serà els proper 30 i 31 de gener al P&P Franciac i al P&P Roc 3.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC