Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 50 - Octubre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 27541
27.10.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 50 - Octubre 2015

Jaume Vidal Campió de Catalunya Matxplay Olympvs FCPP  2015

 

Els dies 17 i 18 d’octubre el P&P El Montseny (Gualba) va acollir el Campionat de Catalunya Matxplay Olympvs FCPP 2015, organitzat per la Federació Catalana de P&P. La temperatura de tot el cap de setmana era ideal per a la pràctica esportiva. Fresca a primera hora i augment de les temperatures cap al migdia.

El campionat el van jugar 64 jugadors, 9 que s’havien guanyat la plaça per mèrits esportius i els 55 restants provenien de la fase prèvia que es va jugar la setmana anterior, on hi van participar 310 jugador/es. El tall per accedir al campionat va quedar establert en 53 cops. Es va jugar sota la normativa Internacional EPPA/FIPPA.

El dissabte a primera hora del matí començaven els primers enfrontaments, al ser una competició que es guanya per forats i  no per cops van haver les primeres sorpreses, jugadors favorits a guanyar el títol quedaven eliminats.

L’atmosfera de la competició era la ideal del pitch & putt. Silenci en mig de la natura que només quedava trencat pel cant dels ocells i el soroll de l’impacte dels pals amb les boles. La concentració de tots els jugadors era màxima i eren pocs els intercanvis de paraules.

Després de disputar-se les tres rondes de dissabte, arribaven a 4arts de final l’Antonio Penalva (P&P Can Rafel), Juan Paz (P&P Gualta), Jaume Vidal (P&P Mas Gurumbau), Daniel Giménez (P&P Gualta), Enric Sanz, Oriol Mas (P&P Franciac), Agustín Redondo (Tennis Mora) i Marc Lloret (P&P Platja d’Aro). El diumenge el nivell de joc va ser molt alt. A la final hi van arribar el Marc Lloret vigent campió d’aquesta competició i el Jaume Vidal. 

Al forat 14 el jugador de Platja d’Aro anava guanyant d’un forat  i a l’arribar al 17  empataven, Vidal va fer un cop de sortida que va deixar la bola fora de green, però va fer una bona aproximació  i va ficar la bola al forat, va fer birdie (2 cops) i es posava al capdavant del partit. A l’arribar al forat 18, Vidal va sortir primer i va deixar la bola a green. Marc Lloret va ser qui aquesta vegada va deixar la bola fora de green i també va fer un bon cop des de fora i la va embocar. Per tant en Jaume Vidal si volia fer-se amb títol de Campió havia de fer també el forat en dos cops. No va fallar, va aconseguir acabar amb un altre birdie i  es va proclamar Campió de Catalunya Matxplay Olympvs FCPP 2015.

Pel camí en Jaume Vidal havia guanyat  a Eric Puig per dos forats quan en quedava un. A Amador Rodríguez per 3 i 2. A Miguel Angel Soler, Daniel Giménez i Enric Sanz per 1 forat. Tots ells, jugadors de primeríssim nivell, aspecte aquest que fa donar més valor al títol guanyat.

La classificació final va quedar de la següent manera: Campió: Jaume Vidal Serrat, Sotscampió: Marc Lloret Dalmau, 3er classificat: Antonio Penalva Sanchez, 4rt: Enric Sanz Ramon, 5è: Oriol Mas Guerrero, 6è: Agustín Redondo Hernandez, 7è Daniel Giménez Hernandez i 8è Juan Paz Escobar.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Àlbum de fotos de la fase prèvia

Notícia al web del Diari Sport


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC