Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Crònica del Matx Catalunya-Gran Bretanya

Ets a:  IniciNotíciesEPPANotícia id 2747
20.02.2005

EPPACrònica del Matx Catalunya-Gran Bretanya

Matx de Pitch & Putt entre les seleccions de Catalunya i Gran Bretanya. Gualta 19 i 20 de febrer

 

 

Catalunya i Gran Bretanya empaten en la primera jornada

Gualta, Dissabte 19 de febrer

 

Matx de Pitch & Putt entre les seleccions de Catalunya i Gran Bretanya. Gualta 19 i 20 de febrer

 

Empat a 3 és el resultat després de la primera jornada de la competició.En els partits del matí que es jugava una bola per dos jugadors (foursomes) es va empatar a un partit i mig. Per la tarda el resultat també va ser el mateix en la modalitat de dos jugadors, dues boles (fourballs).

 

En la jornada de diumenge es decidirà el matx que en cas d'acabar empatat es desempataria a "mort sobtada". Dos jugadors, unn jugador de cada equip jugarien forat a forat fins a desempatar.

 

Gran Bretanya guanya a Catalunya en el desempat del Matx de Pitch & Putt

Gualta, Diumenge 20 de febrer

 

 

Gran Bretanya ha guanyat el Matx de Pitch & Putt que ha jugat contra Catalunya després de jugar-se un desempat a mort sobtada. En el comput final el resultat del matx jugat a Gualta (Baix Empordà) ha estat d'empat a 6 després de disputar-se el diumenge els partits individuals on també el resultat ha estat d'empat a 3.

 

Per a arribar aquest empat han calgut dos magnífics cops finals en els forats 17 i 18 de Jordi Salvà, d'un partit que semblava que tenia perdut.

 

Segons el reglament del Matx en cas d'empat un jugador representant a cada equip havia d'anar jugant forat per forat per a desfer l'empat. Els jugadors escollit han estat Paco Salido representant a Catalunya i John Deeble representant a Gran Bretanya. Els dos havien estat els millors jugadors de Pitch & Putt dels respectius països en el 2004.

 

En el cop de sortida el català ha deixat la bola a uns 5 metres del forat, mentre que el britànic l'ha deixada a prop d'un metre. Salido ha deixat molt propera la bola, però no ha entrat. John Deeble no ha fallat el putt per a birdie que donava la victòria del Matx a Gran Bretanya.

 

En la cerimònia de cloenda han estat presents en Sr Ignasi Doñate, Director del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i l'Alcalde de Gualta el Sr Jaume Fontdevila que han fet l'entrega dels trofeus als dos equips.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC