Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Matx Catalunya – Gran Bretanya de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesEPPANotícia id 2741
18.02.2005

EPPAMatx Catalunya – Gran Bretanya de Pitch & Putt

El 19 i 20 de febrer es disputa al camp de Gualta (Baix Empordà) el Matx de Pitch & Putt entre les seleccions de Catalunya i Gran Bretanya
El proper 19 i 20 de febrer es disputa al camp de Gualta (Baix Empordà) el Matx de Pitch & Putt entre les seleccions de Catalu

 

Matx Catalunya – Gran Bretanya de Pitch & Putt

 

El proper 19 i 20 de febrer es disputa al camp de Gualta (Baix Empordà) el Matx de Pitch & Putt entre les seleccions de Catalunya i Gran Bretanya

 

Com cada any el Pitch & Putt català participarà en un encontre internacional amb un altre país europeu. Aquest any el matx serà contra la Gran Bretanya a la localitat empordanesa de Gualta. Aquest serà el primer Matx internacional que disputa Catalunya després d’haver-se proclamat a finals del 2004 Campions del Món a Chia, Sardenya, Itàlia.

 

En el nostre país hi ha més de 20.000 persones que juguen a P&P de les que 10.500 disposen de llicència esportiva. En el 2004 va haver-hi 830 competicions en les que van haver més de 63.000 inscripcions.

 

Aquest és el darrer matx que jugaran ambdues seleccions abans del IV Campionat d’Europa de Pitch & Putt que es disputarà a Holanda a finals d’agost del 2005 organitzat per la European Pitch & Putt Association (EPPA) organització que regula el Pitch & Putt en l’ambit europeu i de la que en forma part Catalunya.

 

Pel que fa al Matx, el dissabte 19 es jugarà en modalitat de parelles i el diumenge 20 en individuals sempre en matxplay és a dir en joc per forats i no per cops.

 

L’equip català està plenament renovat respecte a altres convocatòries i quatre jugadors defensaran l’equip de Catalunya en competicions internacionals per primera vegada. Els integrants de l’equip seran Paco Salido, Joan Martí, Xavier López, Jordi Salvà, Daniel Stuart Coleman i Albert Gironés. El capità serà Joan Jordi Roura i el seleccionador Xavier Ponsdomènech.

 

Per part dels britànics els integrants seran Ronnie Cope, Geoff Unwin, Robert Penzes, Blais Fernandes, Steve Deeble i John Deeble (Capità jugador).

 

L’única vegada que han disputat un matx ambdós equips va ser en el marc del Ier Campionat d’Europa 1999 a Chelmsford Anglaterra El resultat en semifinals va ser Gran Bretanya 5 – Catalunya 2. En tots els Campionats d’Europa posteriors Catalunya ha demostrat un nivell superior al de Gran Bretanya.

 

La participació internacional catalana en el Pitch & Putt continuarà el següent cap de setmana del 26 i 27 de febrer a Sant Cebrià de Vallalta on es disputarà el IIon Open Sèniors d’Europa, on participaran jugadors de 8 països europeus.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC