Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 48 - Juliol 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26910
30.07.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 48 - Juliol 2015

Franciac Blau guanya l’Interclubs femení

 

 


El dissabte 4 de juliol es va jugar la prova final del VII Interclubs Femení al Pitch & Putt de Portal del Roc on hi van participar 23 equips i un total de 138 jugadores. La jornada es va caracteritzar per les altes temperatures de prop de 40 graus que generava l’onada de calor que afectava a tot Europa. Només la brisa marina que arribava en alguns moments permetia un respir a les altes temperatures.

 

Només els 4 millors equips classificats de cada zona, tant per la categoria handicap com per la categoria scratch, s’asseguraven una plaça a aquesta final. Per tant els 8 millors equips de cadascuna de les 3 divisions van participar-hi. A les 9h s’iniciava la competició i a les 12:30h van sortir a jugar els equips situats en la part alta de la taula.

 

L’equip guanyador de la prova va ser Franciac Blau amb 13 cops sota par, seguides per l’equip de Vallromanes amb 8 cops sota par, i el tercer lloc el va aconseguir Portal del Roc amb 2 cops sota par. Franciac Blau també va guanyar la classificació handicap amb 16 cops sota par.

 

El millor resultat el va fer la parella del P&P Franciac Mª Angels Taulats i Marta Farrés amb 7 cops sota par, seguides de les seves companyes d’equip Nuria Dalmau i Carla Puig amb un cop més.

 

Un cop finalitzada la fase final de l’Interclubs Femení 2015, Franciac Blau es proclamava campió per segon cop en les 7 edicions de l’Interclubs amb 200 punts. En segona posició va quedar Vallromanes amb 190 i en tercera posició Portal del Roc amb 180 punts.

 

Pel que fa a la classificació handicap, l’equip guanyador va ser El Vallès Femení amb 180 punts, seguit de La Garriga Femení amb 162 i la tercera posició va ser per Franciac Swing Factory Femení amb 154 punts.

 

Les jugadores que formen l’equip de Franciac Blau són: Mª Angels Taulats, Emilia González, Nuria Dalmau, Patricia Maurey, Esther Álvarez, Lourdes Hernández, Margarita Pujol, Carla Puig i Marta Farrés.

 

Coincidint amb la competició es va organitzar un repte solidari per les jugadores,  fer el màxim de birdies per col·laborar amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). En total es van fer 129 birdies. Això va significar una aportació de 387€ aportats per la Federació Catalana de Pitch and Putt i  el camp de Portal del Roc.


 

Classificació

 

Àlbum de fotos

 

Link al web del diari SPORT


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC