Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 44 - Març 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25971
31.03.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 44 - Març 2015

Acte públic STOP GREUGES

   

Més de 2.000 persones van acompanyar el dijous 19 de març al Poliesportiu de l’Estació del Nord de Barcelona, a les federacions esportives catalanes, els clubs, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), i esportistes, en l’acte públic convocat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya contra els Greuges a l’Esport Català.

 

Una delegació de la Federació Catalana de Pitch & Putt hi va ser present encapçalada pel seu president Víctor Moscatel.

 

Els principals greuges que afecten al Pitch & Putt català són:

 

  • -         Augment de l’IVA al 21% als serveis esportius prestats per particulars i empreses.
  • -         Eliminació de l’exempció sobre l’impost de societats prevista per a entitats sense ànim de lucre amb ingressos superiors a 50.000 euros l’any o més de 2.000 en rendes no exemptes.
  • -         Manca de resposta a la demanda continuada del sector per una llei de mecenatge pròpia.
  • -         Menysteniment a la formació federativa en la reglamentació dels ensenyaments oficials conduents a les professions de l’esport.
  • -         Manca de reconeixement de la figura del ‘pocket money’, tot equiparant les compensacions al voluntariat esportiu amb salaris i obligant a donar d’alta a la Seguretat Social
  • -        Exigències de control i registre per deu anys de qualsevol moviment a partir de 100 euros en aplicació de la llei contra el blanqueig de capitals


El president de La Unió, Gerard Esteva, en el seu parlament va demanar “a l’administració central que canviï les lleis que ofeguen, fiscalitzen i burocratitzen innecessàriament l’esport. Que facin un règim simplificat per a les entitats que ajudi a promocionar aquest gran sistema, tan positiu, del mon de l’esport i que tants èxits ens ha donat”.

Per acabar l’acte Esteva va demanar als assistents que “aixequessin la targeta vermella en senyal de reivindicació de l’esport català per aconseguir aturar els greuges”. Una imatge potent i contundent que serveix per mostrar que “si anem junts, serem més forts, anirem més lluny i serem més ràpids, i per tant si continuem units, com hem demostrat avui, amb pas ferm, i amb rumb clar, serem imparables i aconseguirem allò que volem, un país més esportiu, més just i més lliure”.

 

Video

Imatges de l’acte

Manifest


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC