Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 41 - Desembre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 25296
30.12.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 41 - Desembre 2014

Celebrada la Festa del Pitch 2014

 

El dissabte 13 de desembre es va celebrar al Pitch & Putt Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta) la Festa del Pitch 2014, organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt

A les 9 en punt del matí i amb un ambient molt festiu els millors jugador/es de l’any van disputar la Copa de Campions, competició que es va jugar sota la modalitat individual. Al mateix temps i al propi camp, hi havia d’altres activitats per tothom que volgués participar-hi, concurs de putts, concurs de hole in one, concurs de pitch  i llits elàstics pels més petits.

En acabar el campionat, al voltant de dos quarts d’una del migdia, es va fer un pica pica al que van assistir al voltant de 170 persones.

Cap a les 13h, es va iniciar l’entrega de trofeus als guardonats 2014 i als guanyadors de la Copa de Campions. També es va fer un homenatge als jugadors components de selecció catalana que van guanyar la  VII European Team Championship a Andorra. L’acte va comptar amb la presència de Gerard Figueras Director del Consell Català de l’Esport en representació de la Generalitat de Catalunya i de Pere Vega regidor d’esports de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta.

El moment més emocionant de la Festa va ser quan el Martin Withelaw, secretari de la FIPPA i iniciador del Pitch & Putt a Catalunya  va fer l’entrega de  la Copa i la jaqueta a Marc Lloret,  millor jugador d’aquest 2014, en proclamar-se  campió del Rànquing FCPP. En Marc Lloret aquest any també ha guanyat el Campionat de Catalunya Matxplay i defensant la selecció catalana va guanyar el Campionat d’Europa i la Challenge Cup contra Irlanda.

 

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC