Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24906
30.10.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 39 - Octubre 2014

Marilyn Holmes i Salvador Garangou campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2014

Del 17 al 19 d’octubre es va jugar la 8ª edició de la Copa ACPP Parelles Mixtes al Pitch & Putt Papalús Lloret de Mar. La competició estava definida a tres voltes amb les modalitats fourball, greensome i foursome. Hi van participar 216  jugador/es.

La primera volta de la competició es podia escollir jugar entre divendres o dissabte i es va disputar sota la modalitat fourball, (es juguen dues boles i comptabilitza la millor). El millor resultat el van fer les parelles Puig – Poch (P&P Franciac) i Puig (P&P Franciac)- Farrés (P&P Badalona) amb 8 cops sota par, seguit de Silvia Garangou – Méndez (P&P Franciac) i Perez – Atero (P&P La Garriga) amb un cop més. Un cop acabada la primera ronda només podien accedir a jugar les dues restants, 36 parelles i es va fer un tall que es va quedar a 54 cops.

El diumenge a les 9 en punt del matí, amb temperatura molt alta i poc habitual pel mes d’octubre es va donar el tret de sortida a la segona volta de la competició, es va jugar sota la modalitat greensome (es juga de primer cop de sortida dues boles, s’escull una i es fa un cop cada un fins embocar-la). La millor parella va ser l’Albert Moreu i la Laura Sánchez (P&P Badalona) que van fer 7 cops sota par. Després de la segona volta de la competició liderava provisionalment la classificació general la parella formada per l’Eric Puig i la Marta Farrés amb 95 cops i la Carla Puig i el Joan Poch amb un cop més.

Passats uns minuts de la 13h del migdia, després que tots els participants agafessin forces s’iniciava la última i definitiva volta, la més exigent de totes la foursome, (un cop alternatiu cada jugador). Els resultats de la part alta de la taula estaven molt igualats i qualsevol de les parelles millor classificades podia emportar-se el títol de Campions.

Quan el grup líder arribava al forat 18, el títol encara no estava decidit. Hi  havia la parella Marilyn Holmes (P&P Teià) i Salvador Garangou (P&P Peralada) que discretament van anar remuntant posicions fins acabar el campionat amb 10 cops sota par, cosa que els feia líders provisionals.  Només tenien opció d’empatar ó guanyar la Marta Farrés i l’Eric Puig si feien un cop en ú o un birdie.

Puig va fer un bon cop de sortida i va deixar la bola a green, però finalment van fallar el putt que els hi donava la possibilitat d’anar a un desempat. Així dons es van proclamar Campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2014, la Marilyn Holmes i el Salvador Garangou amb un total de 152 cops acumulats. Per la jugadora de Teià ja es la segona Copa ACPP Parelles Mixtes que guanya, 2009, també va ser Campiona de Catalunya Femenina al 2007. Mentre que Salvador Garangou va ser membre de la Selecció Catalana de P&P a la Copa del Món del 2008 i de la Challenge Catalunya – Irlanda 2008.

 

La classificació final va ser:

Jordi Serra i Pilar Montero 153 cops

Antoni Balart i Gloria Ruiz 153 cops

Carla Puig i Joan Poch  153 cops

Marta Farrés i Eric Puig 153 cops.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link al diari SPORT

 

Notícia publicada al diari SPORT:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC