Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 37 - Juliol 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24284
29.07.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 37 - Juliol 2014

P&P Badalona  Odyssey fa el doblet

Els dies 26 i 27 de juliol es va jugar al P&P La Garriga la Xa Copa Catalunya –Trofeu Solius 2014, competició que van participar els 8 equips millors classificats del Campionat de Catalunya. Els conjunts participants van ser: P&P Badalona Odyssey, Vallromanes, Franciac, Gualta Grup Escrivà Interiors (campió 2013), Jugadors del Vallès, Can Rafel, Team Hcp 1 i Sant Cebrià.

El dissabte a les 9h en punt del matí amb temperatures totalment estiuenques s’iniciava la primera ronda de la competició. En cada enfrontament hi havia 9 punts en joc 3 de parelles i 6 individuals, jugats per forats i no per cops. La primera volta es jugava sota la complicada modalitat foursome (parelles) i posteriorment seguien els individuals. Els equips que arribaven a semifinals eren els de Badalona, Gualta, Franciac i Vallromanes. Badalona Odyssey guanyava per un ajustat 5 a 4 a Gualta Grup Escrivà Interiors i Vallromanes guanyava a Franciac pel mateix resultat.

A la final l’equip guanyador va ser el P&P Badalona Odyssey que es va imposar  a Vallromanes per 5,5 a 3,5 punts. L’equip de Badalona aquest 2014 ha fet el doblet en guanyar el Campionat de Catalunya per Equips-Interclubs i la Copa Catalunya Trofeu- Solius. El Badalona és la segona vegada que guanya la Copa, l’anterior va ser al 2009. Els jugadors components de l’equip van ser: Xavier Monleón (capità), Jordi Giró Clarasó, Jordi Giró Codina, Marc Fortuny, Albert Moreu, Sergi Peña, Jose Posilio, Salvador Moreu, Enric Sanz, Manuel Amor, Ramón Corral, Marc Bella i Carlos Vilardell.

Tercer va quedar Franciac que va guanyar a Gualta Grup Escrivà Interiors per 5 a 4, 5ens Can Rafel davant de Sant Cebrià per 8 a 1 i Jugadors del Vallès i Team Hcp1 en 7 i 8ena posició respectivament.

La novetat d’aquest any és que es va jugar una Copa Catalunya per cada una de les 4 divisions. Els altres campions van ser Cantera Badalona (2ona divisió), CG Palamós (3era divisió) i l’equip de Callejeros a 4arta.

Pel que fa a la 2ona divisió els equips que van participar van ser P&P Cambrils, Xerinola Tennis Mora, Roc 3, P&P Peralada, Montgros, Par 2008 J+J, Lleida Cargols i Cantera Badalona, van jugar al P&P bonÀrea (Massoteres – Lleida). Els campions d’aquesta divisió van ser Cantera Badalona que va guanyar al Roc 3 després  de fer el desempat a mort sobtada. Els components de l’equip guanyador van ser: Marta Farrés (capitana), Sergi Marín, Alejandro Gimeno, Judith Rodriguez, Abraham Alvarez, Javier Ibanyez, Laia Ibanyez, Marc Ibanyez, Ignasi Farrés, Dani Tomás, Daniel Marcos, Toni Enciso i  Jordi Ibanyez.

En 3era posició va quedar Xerinola Tennis Mora, davant Montgrós per 6 punts a 3 i en 5è lloc Lleida Cargols, en 6ena P&P Cambrils, 7ens P&P Peralada i 8ens Par 2008 J+J.

Els equips de tercera divisió que es van classificar van ser Can Cuyàs, Mas Gurumbau, bonÀrea A, Can Dragó – La Gagrriga, Handicap 21, Club Golf Palamós, i Pantiquet. Van jugar al P&P Oller del Mas (Manresa). Després de disputar la primera ronda, tenien opcions de guanyar el títol els equips de Can Cuyàs, Can Dragó – La Garriga, CG Palamós i Mas Gurumbau. A la final van passar l’equip de Palamós que va guanyar a Can Dragó – La Garriga per 5,5  a 3,5 punts, proclamant-se així campió de la Copa Catalunya FCPP de 3era divisió. Els components de l’equip gironí Club Golf Palamós  van ser: Ricard Fontanet (capità), Enric Cabarrocas, Felix Camproví, Josep Oller, Rafael Martín, Javier Garcia, Raul Chica, Josep M. Fernández, Kike Cabarrocas, Vicenç Ribas, Ferruccio Cuzzolin, Jose Maria Forne, Juan Manuel Huerta, Sonia Pluma, Fernando Esquerra, Lluis Fco Garcia.

La resta de la classificació va quedar de la següent manera: 3er Mas Gurumbau, 4art Can Cuyàs I, 5è bonÀrea A, 6è Pantiquet i 7è handicap 21. 

I pel que fa als equips de 4arta divisió van jugar-la al P&P La Figuerola (Vandellós- Tarragona), aquí només hi van participar 5 equips, Callejeros, La Fusta, CEM Nova Icària Esports Club, Golfos Vendrell i Semar.

L’equip de Callejeros  va guanyar el campionat davant de CEM Nova Icària per 7 punts a 2. La fusta, Golfos Vendrell i Semar van quedar en 3era, 4arta i 5ena posició respectivament. Els jugadors components de l’equip de Callejeros van ser: Fidel Soler (capità), Segi Arisa, Raul Fernandez, Angel Navarro, Manuel Soler, Carles Bernet, Sergio Rios, Jordi Salvat, Iker Lorente, Israel Barceló i Oscar Piqué.


Classificació de la Copa Catalunya

Àlbum de fotos de la Copa Catalunya de 1a Divisió

Àlbum de fotos de la Copa Catalunya de 2a Divisió

Àlbum de fotos de la Copa Catalunya de 4a Divisió

Link al web del diari SPORT


Retall de premsa del diari l’Esportiu:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC