Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 34 - Abril 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23606
29.04.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 34 - Abril 2014

Els Jugadors del Vallès guanyen la 5ª prova de primera.
Badalona Odyssey segueix líder.

    

El cap de setmana 26 i 27 d’abril es va disputar la 5ena prova del Campionat de Catalunya per Equips - l’Interclubs 2014 organitzat per la Federació Catalana de P&P. La màxima divisió va jugar al P&P El Vallès i a la resta a Tennis Mora, Can Cuyàs, Mas Nou, Cambrils, Peralada, Can Rafel, Badalona i Lleida.

El millor jugador de 1era divisió va ser el local Adrián Sánchez que va fer 5 cops sota par, seguit del Fernando Cano (P&P Gualta) i en Manuel Amor (P&P Badalona). El millor resultat fourball el va fer la parella del P&P Can Rafel, Enrique Jaen i Alberto Alcaraz que van fer 8 cops sota par, seguits dels locals Jose Antonio Velasco i Jose Luís Sariñera i Antonio Penalva i Jose Sánchez (P&P Sant Jaume) que van fer 4 cops sota par.

L’equip guanyador de la prova a primera va ser Jugadors del Vallès amb 210 cops, seguits dels líders de la categoria P&P Badalona Odyssey amb 212 i en 3era posició Gualta Adidas amb 217.

Encapçala la taula de la classificació general el P&P Badalona Odyssey amb 444 punts, seguit de Vallromanes A amb 357 i en tercera posició Franciac amb 344.

Quan només queden per jugar-se dues proves el P&P Badalona Odyssey és el gran favorit a la victòria final i només uns magnífics resultats dels seus perseguidors, acompanyats de mals resultats propis els hi poden fer perdre el títol. Cal recordar que el P&P Badalona Odyssey ha aconseguit dues primeres posicions i dues segones posicions en cinc proves.

Pel que fa a la resta de divisions els equips que lideren provisionalment la taula son; a 2ª Est: Backswing Blanes – Muralla Òptica, 2ª Oest: P&P Cambrils, 3ª Est: Mas Gurumbau, 3ª Oest: bonÀrea, 4ª Nord: Franciac Swing Factory Revolution, 4ª Centre G-1: Callejeros, 4ª divisió Centre G-2: Sant Cugat P&P C i 4ª Sud: La Fusta.

La propera jornada serà els dies 24 i 25 de maig a Can Rafel, Badalona, El Vallès, Can Pascual, Bonmont, Fornells, Canal Olímpic, Tennis Mora i l’Ampolla.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC