Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23384
29.03.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 33 - Març 2014

Arrenca el Rànquing Juvenil

     

El 15 i 16 de març es va iniciar la primera prova del Rànquing i Interclubs Juvenil 2014 de Pitch & Putt. Les seus van ser P&P Franciac (zona Est) i per la Oest el P&P Bellpuig (Lleida), entre les dues zones hi van participar 197 joves jugadors.

Com anys anteriors, es diferencien dues categories de joc. Iniciació que juguen els més petits en 9 forats i mides EPPA i Competició que fan 18 forats i mides catalanes.

A la zona Est, el millor jugador de la categoria competició va ser l’Oriol Mas, jugador local que va fer 2 cops sota par, seguit de la Laura Pasalodos (P&P Hcp 1) amb un cop sobre par. Entre els més petits els millors van ser el Mikhail Efremov (P&P Papalús) i el Vadim Sylva (P&P Franciac).

Pel que fa a la zona Oest,  el millor jugador de la categoria competició va ser el lleidatà Joel Moscatel que va fer 5 cops sota par, seguit del Victor González amb el par del camp, tots dos companys del mateix equip P&P Lleida. El Miguel Albero (P&P Lleida) va ser el guanyador en categoria iniciació.

L’equip que encapçala la taula en categoria iniciació de la zona Est és el de Lloret de Mar,  P&P Papalús amb 150 punts, seguit del Franciac Swing Factory amb 140.  A la categoria del mes grans va líder l’equip de Franciac swing factory amb 150 punts seguit de Hcp 1 Juvenil, amb 140.

Pel que fa a la zona Oest, va guanyar la prova en categoria iniciació, l’equip de Vallromanes, seguit de l’Urgell Juvenil. I a la categoria competició es van intercanviar les posicions entre els mateixos equips, 1era posició per Urgell Juvenil i 2on Vallromanes Juvenil.

La propera cita serà el 10 i 11 de maig al P&P Castelló (zona Est) i Can Cuyàs (zona Oest)

 

Classificacions

Àlbum de fotos

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC