Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 32 - Febrer 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23148
25.02.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 32 - Febrer 2014

Can Rafel guanya la 2ona prova de l’Interclubs

       

Els dies 8 i 9 de febrer es va disputar la 2ona prova del Campionat de Catalunya per Equips. Es va jugar per diferents camps del territori català. Hi van participar 143 equips entre totes les divisions i més de 1.100 jugadors i jugadores.

A primera divisió el millor resultat a nivell individual el van fer l’Eduard Ramos (P&P Sant Cebrià) i el Sergio González (P&P Vallromanes) van fer 50 cops, seguit de l’Emili Sanmartín (P&P Franciac) i el local Josep Mª Vilatge, que van fer 1 cop mes. La millor parella va ser la formada per Pellicer – Pérez (P&P Can Rafel) que van fer 8 cops sota par, seguits del David Vilallonga i el Joan Garcia (HCP1) amb un cop més. Pel que fa als equips, el guanyador de la prova va ser Can Rafel que va fer 204 cops, seguit de l’equip local Serrallonga Team que va fer 3 cops més. Encapçala la classificació general l’equip de Cervelló el Can Rafel, seguit del P&P Badalona Odyssey tots dos amb 164 punts i en tercera posició i 2 punts més Vallromanes A.  L’equip de Can Rafel ha guanyat el l’Interclubs en dos edicions al 2007 i al 2008, el mateixos anys va guanyar també el Trofeu Solius – Copa Catalunya.

La classificació provisional a la resta de divisions es troba liderada pels següents equips:  2ª Est: Backswing Blanes - Muralla Optica, 2ª Oest: Sant Cugat P&P, 3ª Est: Mas Gurumbau, 3ª Oest: Canal Olímpic, 4ª Nord: Sant Cebrià Gris, 4ª Centre G-1: Callejeros, 4ª Centre G-2: Sant Cugat P&P C, 4ª Sud: La Fusta

La propera prova es jugarà els dies 1 i 2 de març a Gualta, Castelló, Bellpuig, Montseny, La Graiera, Platja d’Aro, Teià, Mas Gurumbau, i bonÀrea.

 

Classificacions

Àlbum de fotos C.Catalunya per Equips 4ª divisió Centre G2

Àlbum de fotos C.Catalunya per Equips 4ª divisió Nord

Àlbum de fotos C.Catalunya per Equips 1ª divisió

Video de Tee a Green 1a Divisió a Platja d’Aro

Link al diari Sport

 

Notícia publicada al diari El 9 Esportiu:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC