Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 31 - Gener 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22948
28.01.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 31 - Gener 2014

El Badalona Odyssey lidera l’Interclubs 2014

      

Els dies 18 i 19 de gener es va disputar la 1era prova del Campionat de Catalunya per Equips – Interclubs 2014 que es va jugar per diferents camps de Catalunya, depenent de la divisió i zona de joc. L’Interclubs arriba aquest any a la seva vintena edició i és la competició més antiga del Pitch and Putt Català. Participen 143 equips integrats en quatre divisions i 9 grups,  per prop de 2.000 jugadors.

La màxima categoria es va jugar al P&P l’Ampolla (Tarragona), el millor jugador va ser el badaloní Enric Sanz (P&P Badalona), actual Campió de Catalunya Matxplay que va fer 8 cops sota par, seguit del Juan Francisco Salido (P&P Portal del Roc) i el Sergio García (P&P Vallromanes) que tots dos van fer un cop més. La millor parella va ser el Jose Sánchez i l’Oscar Rovira (P&P Sant Jaume) que van fer 44 cops i amb un cop més el John Frederick i Daniel Domingo (P&P Sant Cebrià), Joan Gangonells i Pablo Luís Navarro ( P&P Portal del Roc), el Tomás Mendez i el Joan Poch (P&P Franciac) i el Asensio Mateo i el Toni Rodriguez (P&P El Vallès).

Després de la primera prova lidera provisionalment la taula l’equip P&P Badalona Odyssey amb 100 punts, seguit del Vallromanes A amb 90 i en tercera posició els gironins Gualta Westfalia amb 80.

Pel que fa a la resta de divisions lideren la classificació:

2ona Est : Vallromanes B. 2ona Oest: P&P Cambrils. 3era Est: Gualta Empordà. 3era Oest: Canal Olímpic. 4arta Nord: Albatros. 4arta Centre G1: P&P Sant Cugat B. 4arta Centre G2: CEM Nova Icària Esport Club. 4arta Sud: La Fusta

La propera jornada es jugarà el cap de setmana del 8 i 9 de febrer.

 

Classificacions

Àlbum de fotos de 1a Divisió

Àlbum de fotos de 2a Divisió Est

Àlbum de fotos de 3a Divisió Est

Àlbum de fotos de 3a Divisió Oest

Video de Tee a Green de l'Interclubs


Notícia publicada al diari el Mundo Deportivo:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC