Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La Festa del Pitch el diumenge 16 de febrer al camp del Pitch & Putt Barcelona- Teià

Ets a:  IniciNotíciesCampionats de CatalunyaNotícia id 22936
27.01.2014

Campionats de CatalunyaLa Festa del Pitch el diumenge 16 de febrer al camp del Pitch & Putt Barcelona- Teià

La Festa del Pitch s’iniciarà a les 9:30 amb el Torneig de Campions 2013 on participaran els millors jugadors del 2013

La Festa del Pitch

 

El diumenge 16 de febrer es celebrarà al camp del Pitch & Putt Barcelona- Teià la Festa del Pitch. Després d’uns anys de celebrar la Nit del Pitch & Putt s’ha optat per a fer un canvi de rumb i fer una festa diferent i renovada, pensant que no hi ha millor escenari que un camp del nostre esport i que es poden fer altres activitats al voltant de l’entrega de premis.

 

La Festa del Pitch s’iniciarà a les 9:30 amb el Torneig de Campions 2013 on participaran els millors jugadors del 2013. Cal que tots els jugadors amb plaça s’inscriguin al mòdul d’inscripcions de www.pitch.cat  per a confirmar la seva participació. Els jugadors no inscrits abans del 9 de febrer renuncien a la seva plaça.

 

Jugadors amb plaça

 

A partir de les 11h es faran diferents activitats obertes a tothom, com un torneig de putt, minijocs relacionats amb el Pitch i “camas elásticas”. Posteriorment es farà un aperitiu per a tots els presents i finalment es farà entrega dels guardons i trofeus de les competicions que no s’havien entregat en el 2013 com són: l’Interclubs en totes les divisions, el Rànquing FCPP, l’Interclubs Femení, l’Interclubs Juvenil i els Campionats de Catalunya Absolut, Matxplay i Dobles.

 

Aquí podeu veure el llistat de tots els guardonats

 

I finalment cap a les 13:15h es farà entrega dels trofeus del 2013.

 

La festa és oberta a tots els jugadors amb la tarja ACPP-FCPP, familiars i coneguts.

 

Cal que us apunteu, dient amb quantes persones veniu, amb el mòdul d’inscripcions que feu servir per a apuntar-vos a altres competicions oficials. En la mesura que coneguem millor el nombre d’incrits es podrà fer una millor previsió per la festa.

 

Esperem que sigui una gran festa on hi hagi el reconeixement pels millors jugadors del 2013 i que tothom passi una bona jornada.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC