Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 29 - Novembre 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22544
27.11.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 29 - Novembre 2013

Papalús Juvenil i Franciac Swing Factory guanyen  l’Interclubs Juvenil

     

        

El cap de setmana 9 i 10 de novembre es va disputar la 6a i última prova de l’Interclubs Juvenil de Pitch & Putt. Es va celebrar a Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes) hi van participar 109 jugadors entre les dues categories.


La prova a nivell individual també era puntuable pel Rànquing Juvenili i Júnior FCPP. El millor jugador de la prova en categoria competició va ser l’Oriol Mas  (P&P Franciac) que va fer un gran resultat de 4 cops sota par, seguit de Joan Rios que va fer 2 cops més.  Entre els més petits (categoria iniciació) el guanyador de la prova va ser l’Ivan Ponsdomenech (P&P Papalús).


Pel que fa a la classificació del Rànquing lidera provisionalment la taula l’Oriol Mas amb 179 punts, seguit del Joan Rios amb 175 i en tercera posició el Marc Ibanyez (P&P Badalona) amb 2 punts menys. A la categoria iniciació lidera la taula l’Erik Shukhart (P&P Papalús) amb 77 punts.


Pel que fa a l’Interclubs Juvenil ACPP el guanyador de la categoria iniciació va ser l’equip Papalús Juvenil amb 590 punts, en segona posició el P&P Peralada Infantil amb 570 i en tercer lloc l’ocupava Vallromanes Juvenil amb 10 punts menys. I la categoria dels grans, els guanyadors van ser els joves de Franciac swing Factory amb 600 punts, seguit de l’equip de Sant Joan P&P A amb 580 i la tercera posició va ser pel Badalona Mogauto amb 540.


La propera cita serà els dies 30 de novembre i 1 de desembre al P&P El Vendrell on es jugarà el Campionat de Catalunya Juvenil FCPP 2013 que serà la darrera prova puntuable pel Rànquing Juvenil i Júnior FCPP 2013.

 

Classificació

 

Àlbum de fotos


PDF de la notícia publicada al Diari de Girona:


  


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC