Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Crònica de la Copa del Món on Catalunya s'ha proclamat campiona

Ets a:  IniciNotíciesEPPANotícia id 2251
10.10.2004

EPPACrònica de la Copa del Món on Catalunya s'ha proclamat campiona

Copa del Món de Pitch & Putt. 8, 9 i 10 d'octubre Chia - Sardenya - Itàlia
Fotografia dels tres jugadors catalans: Jordi Saborit, Marc Lloret i Agustín Redondo








































Catalunya guanya la Copa del Món de Pitch & Putt

Catalunya guanya la Copa del Món de Pitch & Putt

 

Després de tres dies de competició Catalunya s’ha proclamat guanyadora de la Copa del Món de Pitch & Putt que s’ha celebrat a la localitat de Chia de la illa de Sardenya.

 

El model de competició en el que jugaven 3 jugadors i que disputaven 5 punts per matx, no permetia gaires errors ja que una distracció significava quedar eliminats de ronda i perdre qualsevol oportunitat d’optar al títol de campions. El format de tres jugadors igualava també el nivell de competició.

 

Els tres jugadors catalans Marc Lloret, Agustín Redondo i Jordi Saborit han donat el millor de si mateixos per a quedar campions. El gran nivell de competitivitat de les competicions catalanes i l’experiència en competicions internacionals dels catalans han permès la victòria final.

 

En la primera jornada celebrada divendres Catalunya va quedar en segon lloc en els partits que servien per definir el quadre d’encreuaments. França que a priori era el gran rival quedava primera  i era el rival a batre pel nivell dels seus jugadors.

 

En el matí de la segona jornada Catalunya guanyava a Itàlia per un clar 5-0 i es classificava per semifinals per a jugar contra els perillosos noruegs . Noruega havia estat setena en l’Europeu del 2003 i Catalunya sots-campiona, per tant semblava que havia d’haver una gran diferència en el nivell de joc. Però la realitat no va ser aquesta i va ser necessari treballar molt per guanyar per un ajustat 3 a 2. En l’altra semifinal es donava la gran sorpresa. Holanda guanyava a França en el play-off pel desempat després de quedar 2,5 a 2,5.

 

A la final arribaven Holanda i Catalunya. Holanda havia estat un dels països on el nivell de joc havia evolucionat més ràpidament, però tenien el handicap que en competicions oficials i per equips no acabaven de demostrar tota la seva qualitat.

En les diferents vegades que els catalans i holandesos havien jugat la balança era clarament pels catalans per tres victòries a una. La victòria sorprenent d’Holanda contra França en semifinals feia pensar que Holanda podia posar les coses molt difícils als catalans. Catalunya era la tercera vegada que arribava a una final d’una gran competició. Les altres dues vegades en els europeus del 2001 i del 2003 havien perdut la final.

 

La victòria en la final ha hagut d’esperar fins els darrers forats demostrant la gran igualtat entre Holanda i Catalunya. Els catalans han demostrat tota la seva qualitat i s’han emportat el trofeu que els defineix com a Campions del Món.

 

A continuació el resultat detallat de tots els partits de la final:

 

 

Catalunya 1 Holanda 1

Resultats del matí

 

Marc Lloret guanya a Patrick Luning per 3 forats quan en faltaven 2

Agustín Redondo i Jordi Saborit perden amb Rolf Kwant i Karl Bergh per  4 forats quan en faltaven 3

 

 

Catalunya 2 Holanda 1

Resultats de la tarda

 

Agustín Redondo guanya a Rolf Kwant per 4 forats quan en faltaven 3

Marc Lloret guanya a Karl Bergh per 7 forats quan en faltaven 6

Jordi Saborit perd amb Patrick Luning per 5 forats quan en faltaven 4

 

 

Catalunya 3 Holanda 2

Resultat final

 

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC